hs80 max2 sinden biri düşünüyorum kablolu alpha jacklı kullandım tek sorunu mikrofon hs80 max mikrofon iyi.
hangisini tercih ederdiniz ?
Amaca baglı
Konfor mikrofonu ust seviye istiyorsan hs80 (kendim kullanicisiyim)
Fakat cloud alpha fps icin daha iyi olur diye dusunuyorum.
Hocam Hs80 max daha iyi. Bende kullanıyorum cloud 3 W da kullandım corsair daha iyiydi .
aşağı yukarı kullandım bazılarını ve gördüm ama uzun kullanmadım.hs80 max
Dedigim gibi amaca bagliaşağı yukarı kullandım bazılarını ve gördüm ama uzun kullanmadım.
hs80max mic iyi şarj fena değil konfor normal.
alpha ses çok iyi ama mic kötü şarj çok gidiyor 2 side aklımı çeliyor ses kartlı ile düz alpha kullandm çok iyidi.
alpha maxtan dağa konforlu bildiğimkadar.
net olsak hangisi mantıklı.
cloud 2-3 lerle kıyaslanmaz bence alpha dağa iyi.
hs80 max muzikte dağamı iyi sence ? yazılım berbat.Dedigim gibi amaca bagli
Sadece oyun icin alinacak ise cloud alpha
Genel kullanim icinse hs80
Hs80nin mi yazilimi berbat?Muzikte kiyaslamak icin cloud alphadan da dinlemem gerek fakat hs80nin eq ve dolby ile tatmin edici bi muzik performansi varhs80 max muzikte dağamı iyi sence ? yazılım berbat.
oyunda oynuyorum ama cs bıraktım.
senin dediğin mantıklı ama bunu al de bana alım.
1kere alcam ömürlük olsun diyorum ama şans işi
en iyi hangisi ilk 5.000 düşerse onu çekim
Heh dollby dedin canımı yedinHs80nin mi yazilimi berbat?Muzikte kiyaslamak icin cloud alphadan da dinlemem gerek fakat hs80nin eq ve dolby ile tatmin edici bi muzik performansi var
hs80 max en iyi kulaklıklardan bence direk onu alabilirsin2 sinden biri düşünüyorum kablolu alpha jacklı kullandım tek sorunu mikrofon hs80 max mikrofon iyi.
hangisini tercih ederdiniz ?
kaç civarlarına düşmesini bekliyorsunuzİndirim lazım gözüm onda 2haftadir taksitte yok doğru dürüst.
5500 kadar ideal 7 bin verilmez.kaç civarlarına düşmesini bekliyorsunuz