🔥İndirim Corsair Hs80 Rgb Usb Premium Dolby Audio 7.1 Surround 2.382 TL 🔥🔥🔥

corsairde nereden aldığın önemli değil, dünyanın en iyi garantisi falan olabilir;
-sa ürün bozuldu
+as tmm gönder yenisini verelim kargo da bizden
-tmm
bu şekilde ilerliyor süreç:D

orası doğru evet şarjı yutuyor
razer aldım v3 çıt çıt çıt ses geliyor garanti tr de geçmiyor ithaalt ücretini vermiyor 400 lira - yiyorum

razer aldım v3 çıt çıt çıt ses geliyor garanti tr de geçmiyor ithaalt ücretini vermiyor 400 lira - yiyorum
bu yüzden 3 senedir corsair fanıyım, bazen utanıyorum bu kadar desteği haketmedim diye

:D yurt dışı tr de geçiyormu
tryle işiniz yok corsairde, globale yazıyorsunuz almanyaya dhl-ups kargo kodu veriliyor karşı taraf ödemeli, 1hafta içinde almanyaya gidip gelmiş oluyor ürün size

tryle işiniz yok corsairde, globale yazıyorsunuz almanyaya dhl-ups kargo kodu veriliyor karşı taraf ödemeli, 1hafta içinde almanyaya gidip gelmiş oluyor ürün size
anladım hocam cloud alpha s e daha yaknım ama bilmiyorum alpha s tr

+3k verip kablolu kulaklık pişmanlıktır.

corsairde nereden aldığın önemli değil, dünyanın en iyi garantisi falan olabilir;
-sa ürün bozuldu
+as tmm gönder yenisini verelim kargo da bizden
-tmm
bu şekilde ilerliyor süreç:D
evet lifetime warranty diye bir şey de var garanti olayı çok güzel

1-2 aydır zaten 1950 TL idi amazonda. Alacaktım vazgeçtim.

Bu kulaklığın mikrofunu efsane, üstüne daha kulaklık yok.

O parayı kablolu kulaklığa vermezdim herhalde... Corsair'in bu şekil elite kulaklıkları acayip hoşuma gidiyor ama kablolu kulaklıa 2300... bilemedim.

alpha s kesinlikle sorunlu bir ürün 3 kez iade ettim bir daha da almam. 7.1 açmadan ses kesinlikle yetersiz. dip ses uğultu var. mikrofon berbat.
Neden hocam, kullananlar memnun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,737
Üyeler
184,674
Son üye
ukah900
Geri