İyzico ile ödeme seçeneği olmadığı için atmaması lazım hocam bildiğim kadarıyla.Aga 3 çektim benbir dahakine sen ins.
De bu iziyico cashback yatmadı nedenini bilen varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış anlaşılmasın biri benim
İyzico ile ödeme seçeneği olmadığı için atmaması lazım hocam bildiğim kadarıyla.Aga 3 çektim benbir dahakine sen ins.
De bu iziyico cashback yatmadı nedenini bilen varmı
Yanlış anlaşılmasın biri benim
iyzico hatalı şekilde mağaza kısmına pckolik eklenmiş geçerli değilmiş pc kolikteİyzico ile ödeme seçeneği olmadığı için atmaması lazım hocam bildiğim kadarıyla.
eq nerden yaptinDirekt yapıştır.Hs80i kablolu sekilde 1.5yıl kullandım.Eq ve dolby ile mükemmel diyebilirim
cloud3 mü barracuda x miHayırlı olsun hocam Cloud 3 Wireless ve Barracuda X 2022 var şuan aktif kullandığım sadece şaşırdım biraz stokların erken bitmesine
iyi günlerde kullanın. Güzel kulaklık
Kullanıma göre değişir, fps türü oyunlarda cloud 3 baya iyi ses kasma vb olarak, barracuda x bu konuda çok geride, ama kulaklık dışarı çok ses veriyor ve deri kulak pedleri kulağı terletiyor, ekstra kulak pedi masrafı çıkarabilir, film, dizi, müzik gibi kullanımlarda barracuda x diyorum. İmkan varsa Kingston üretimi cloud 2 çok daha iyi tercih olur, tabi bulabilirsenizeq nerden yaptin
cloud3 mü barracuda x mi
Icue uygulamasındaneq nerden yaptin
cloud3 mü barracuda x mi
2 hafta önce bitmişti. Dün stok geldi siyah renk. Ben aldım hemen paylaştım burda ihtiyacı olan olur diye. Yarım saate bitti. Yine gelir ama aynı fiyattan mı bilinmezTekrar stok olur mu sizce bekleyelim mi ?
Takipte kalın sık sık pckolik bir anda stok girebiliyorAlınırmış gerçekten bekliyelim bakalım