MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,915
iyi bari, voidde 1 defa şarj girişim bozuldu yanlış takmaktan. sıfırı ile değişmişlerdi servisini seviyorumType c tabi ki
iyi bari, voidde 1 defa şarj girişim bozuldu yanlış takmaktan. sıfırı ile değişmişlerdi servisini seviyorumType c tabi ki
micro usb miydi voidde?iyi bari, voidde 1 defa şarj girişim bozuldu yanlış takmaktan. sıfırı ile değişmişlerdi servisini seviyorum
evetmicro usb miydi voidde?
Void elite de aynısını yapsam sıkıntı olur mu
İlk satın aldığımda redditten bulmuştum şu ana kadar en temiz sesi bu ayar veriyor
Yapın deneyın.Void elite de aynısını yapsam sıkıntı olur mu)) hiç daha ellemedim bu ayarlara
Benimkini bi dener msniz?
Oyun için cloud 3 en iyisi diye biliyormkahinatın en iyi kablosuz kulaklık hangisi oyun için
Yapın deneyın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin ayarınıza çok benzer bir ayar denemiştim şimdi sizinkini de denedim ama eski kullandığım daha iyi, belki de alıştığım içindirYapın deneyın.
O yüzden olabilir yine de sizinki de güzelmiş ben de denedimSizin ayarınıza çok benzer bir ayar denemiştim şimdi sizinkini de denedim ama eski kullandığım daha iyi, belki de alıştığım içindir
Hayırlı olsun sağlık olsun.param olsa acımayacam alıcamda direkt, ev diziyoz..![]()
eyvallah kral, ucuza nerden dizerim bi bilgin var mı? depremde her şey gitti herşeye ihtiyacım varO yüzden olabilir yine de sizinki de güzelmiş ben de denedim
Hayırlı olsun sağlık olsun.