Neler Yeni

🔥İndirim Corsair HS80 RGB Wireless Premium 4.999TL

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Çaydaş
teşekkür ederim hocam peki bu hs80 modelleri arasında iyiden kötüye nasıl gidiyor biliyor musunuz model olarak max var düz var premium var
Mesaj otomatik birleştirildi:

void elite hangi modeli var wirelles premium değil mi
yok ustam kablolu olanı var , memnunum aslında ama sırf kablo olayından kurtulmak için alıyorum bunu , mouse klavye kulaklık hepsini kablosuz yapıyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,410
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Geçmiş olsun.Beyaz eşyadan bahsediyorsanız ucuza kaçmamaya çalışın.En kötü spotculara bakın fakat bence*outlet ürünlere de bakabilirsiniz
Yok hocam beyaz eşyada samsung tercih ediyorum ama bazılarının motoru vestel üretimi onlara dikkat edip alıyorum. Daha çok mobilya ve mutfak gereçleri

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mert
kulaklık muazzam 8 ay dır kullanıyorum banamısın demiyorum özellikle dolby atmos mükemmel net tavsiye ederim mikrofonu zaten sanarsınız profesyönel mikrofon öyle bir kalitesi var

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
eyyüb
Nerdeyse aynı fiyata Max düşüyor 5400-5200 düştü ben 5200 Ken aldım.
Max indirim kovalanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam beyaz eşyada samsung tercih ediyorum ama bazılarının motoru vestel üretimi onlara dikkat edip alıyorum. Daha çok mobilya ve mutfak gereçleri
Knk bana alımınyum custom klavye bul spotcudan bir türlü bulamadım 😂😂😂
108 tuş yok ortalikta vergiden geçmiyor.
Bu arada gerçek ten Samsung ürün Cat diye bir anda bozuluyor Vestel üretiyor desen inanırım yani çöp genelde kalite yok özelikle buz dolabı tavsiye etmiyorlar.

Aithusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet ÇAM
Mikrofonu için ekstra bir ayar yapılıyor mu ? Şarj yüzdesi gözüküyor mu ?

Top Bottom