hs80 varken blackshark seçenek olamazBlackshark v2 mi bu mu
bu fiyata daha iyisi yok,piyasasını takip edıyorum bedava su an.Kullanıcı yorumum:Tek eksisi mikrofonu çıkmaması o kadar gerisi beni 8/10 veya 9/10 olarak tatmin ettiKullanan var mı fikirleri nedir?
Şu ürünü kullansan seni sağlam ses kartı takılmış dünyanın en yı stüdyo kulaklıkları dışında tatmin etmez artık senicorsair kulaklık = leş - bu dahil -
Bu adamlar genelde Logitech, Steelseries, Razer markası dışında ekipman bilmezler hocam markanın en kötü kulaklığıyla ilgili yaşadığı sorunu veya beklentiyi karşılayamama durumunu tüm ürünlerine yığar araştırmadan/ürünü bir kere bile deneyimleden konuşurlar. Cevap verebileceği bir durumda da olduğunu sanmıyorum bakıp geçecektir büyük ihtimalle veya çok komik cevaplara hazır olmak gerek.Şu ürünü kullansan seni sağlam ses kartı takılmış dünyanın en yı stüdyo kulaklıkları dışında tatmin etmez artık seni
Hangi ürüne salladığını bil.
deneyimlediniz mi hiç?Şu ürünü kullansan seni sağlam ses kartı takılmış dünyanın en yı stüdyo kulaklıkları dışında tatmin etmez artık seni
Hangi ürüne salladığını bil.
yok sizde de 7.1 var dişye biliyorum,hem siz kabloluda kullanabiliyorsnuzBende bunun wireless olanı var benimkinde 7.1 yok diye biliyorum bu daha mı iyi yani
Evet etkinleştirebiliyorumdeneyimlediniz mi hiç?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok sizde de 7.1 var dişye biliyorum,hem siz kabloluda kullanabiliyorsnuz
Wirelesste icue uygulaması üzerinden dolby aktifleştiremiyor musnuuz?
Alıntıyı görüntüleDolby sol altta ki olan
ayarlı ayarsızdan daha iyi oluyor.Wireless modelini uzun zamandır kullanıyorum. iCUE üzerinden ayara gerek yok. Dolby access etkinleştirmeniz yeterli.
Güzel kulaklık kafa bandını güzel ayarla ağrı sızı olmadan kullanırsın.Kullanan var mı fikirleri nedir?