eksik yazdığımı fark ettim cevabın için teşekkürler.ayarlı ayarsızdan daha iyi oluyor.
eksik yazdığımı fark ettim cevabın için teşekkürler.ayarlı ayarsızdan daha iyi oluyor.
önemli değil hocameksik yazdığımı fark ettim cevabın için teşekkürler.
Ben kablosuzununkulandim hiç beğenmedim uzun kulanimda iyi değil Void Elit daha iyiHem beyaz hem siyah rengi indirimde, piyasadan 500₺ ucuz
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011237-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
hs80 ve void elite kullandim.Hs80 kat ve kat daha rahat nasil rahatsiz oldunuz?Ben kablosuzununkulandim hiç beğenmedim uzun kulanimda iyi değil Void Elit daha iyi
Kulak ve kafaya olan basınç çok falza hs80 de kulak kısmı kişiye göre daha cücük kulak büyükse tasfiye etmem yazın terletiyor dip ses sorunu var micrafin kalitesi iyi değil bu benim denyimim ama herkes farklı deneyimi olabilir bu arada wifi olarak menzili de daha az void ke mutfakta kesinti olmazken hs 80 kesiliyordu sıfır alın 2 elde başınız ağrır yada sorun yaşarsanız iletişime girebileceğiniz kisilerlerden alınız yenisi yollamiyolar elimizde yok dite üst model yoluyup para istiyorlar üstüne. para iaderside ilk sahibine yatıyor genel olara artık para iade yapılıyor tüm ürünlerde çünkü hergun ürünlere zam geliyorNe anlamda iyi değil hocam