Neler Yeni

İnceleme Corsair HS80 Wireless Kulaklık

louis bloom

80+ Silver
Yaklaşık 1 hafta önce almış olduğum "Corsair HS80 Wireless" Kulaklığının, kendi deneyimlerim ile bir incelemesini sizlerle paylaşacağım.

Öncelikle Kutu içeriğinden bahsetmek gerekirse, bizleri ilk olarak Corsair HS80 Wireless kulaklık karşılıyor. Ardından altında bulunan Corsair logolu kutunun içerisinden;
Bir adet kullanım klavuzu, bir adet kablolu kullanmak ve kulaklığınızı şarj etmek için bir kablo son olarak ise kablosuz bağlantıyı sağlayan dongle.
CBA53432-26BA-4DCB-B30A-86134E1E50CC.jpeg

Kulaklığı malzeme kalitesi bakımından gerçekten beğendim. Elinize aldığınızda dandik bir şey olmadığını direkt anlıyorsunuz. Bir önceki kulaklığım olan Corsair HS60 Pro dan çok daha kaliteli hissettirdiğini söyleyebilirim.
27D49447-08C4-43AF-AD27-D0416E55A8FB.jpeg

Kulaklığın her iki tarafındaki logoda bulunan RGB şahsen şık duruyor ben çok fazla pavyon edası veren abartı RGB'i sevmiyorum. Bu tabii ki kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. RGB aydinlatmaları istediğiniz renk yapabilir ve farklı modları kullanabilirsiniz. Mikrofon bölümü ise kırmızı ve beyaz harici ışik rengi yok. Aşaği indirdiğinizde Beyaz, yukarı kaldirdiginizda kırmızı oluyor.

BDB91B94-5208-45DD-B2FC-32CE52CFAA4C.jpeg

Ayriyeten Mikrofonu aç ve kapa yaptığınızda, veyahut kulaklığı kablolu/kablosuz bağladığınızda ya da bağlantıyı sonlandırdığınızda kulaklık size kadın sesi ile sesli bildirimde bulunuyor. (Dilerseniz Corsair iCUE yazılımı üzerinden bunu kapatabilirsiniz)
0C3012EC-A970-4795-B260-BC3FCABE5861.jpeg

Kulaklık pedleri kadife yapıdan oluşuyor. Deri değil ses yalıtımı yoktur zannetmeyin, dışardan gelen sesleri gayet kesiyor. Hiçbir aktivite olmadan (müzik dinlemiyor, oyun oynamıyorsanız vb.) yarı oranda sesleri kesiyor. Terletme vb. yaşamadım, aşırı rahat bir yapıya sahip. Sadece çabuk tozlanabilir gibi duruyor pedler. Bunun içinde pedleri yerinden hafifçe sola çevirerek çıkartıp temizleyebilirsiniz.
8598FA13-F679-4934-A8BA-B38266224ACA.jpeg

Kulaklığın sol arka tarafından sonsuz kere dönebilen bir ses kısma/yükseltme, wireless bağlantı için açma kapama tuşu, ayriyeten ses kısma/yükseltme tekerleğine basarak mikrofonu da yukarı aşağı indirmekle uğraşmadan kontrol edebilir, tuş işlevini iCue yazılımı üzerinden değiştirebilirsiniz.
5E8C3515-F955-4B7A-83C2-8EE736A83C2A.jpeg

Kulaklığı kafanıza göre ayarlayabilirsiniz. İç kısma doğru kalan kısımlardaki cırtcırtlar kafanıza en uygun şekilde ayarlanmasında yardımcı oluyor.

Ses kalitesine gelecek olursak, gerçekten Müzik Keyfi, oyunlar, filmler.. Hangi kategoride olursa olsun çok başarılı iş çıkartıyor. Özelikle iCue yazılımındaki Bass Equlaizer'i denediğim de müzikleri daha gaza getiren bir şekilde dinlettirdi .D 40.000hz'e kadar olan sesi kaliteli bir deneyim sunuyor. Kablolu/Kablosuz da bir performans kaybı hissetmedim. Sebebine ise incelemenin devamında deyineceğim.
22E02517-6D72-4B93-AD0F-DC1C1F3BCD0A.jpeg

Mikrofon kalitesine gelecek olursak, bu kulaklığı tercih etmemin en büyük sebebi oldu. Corsair HS60 Pro kullanır iken gerçekten mikrofondan memnun değildim, diğer marka kulaklıkları araştırırken de inceleme videolarındaki mic testleri tatmin etmedi. Ancak Corsair, HS80 Wireless model kulaklığında kesinlikle Mikrofon konusunu tam anlamı ile başarmış. İnceleme videolarındaki mikrofon testini duyduğumda direkt olarak karar verdim ve aldım. Gerçekten de mikrofonu abartıldığının üzerinde bir performans sunuyor. Yayın açmayı düşünenleri ek mikrofon masrafından kurtaracak bir kalitede..
EE7C0BBF-C74C-4A24-8196-F98E28C149B1.jpeg

Gelelim Wireless bağlantısına. Yukarıda Kablolu/Kablosuz da bir performans farkı hissedemedim demiştim. Sebebi ise kablosuzdaki performans kaybının en aza inmesini ve diğer piyasadaki Wireless kulaklıklardan kendini ayrı tutmasını sağlayan Wireless Teknolojisi. Kulaklık herhangi bir bağlantı kirliliği oluşmaması ve bir gecikme vb. yaşamamanız adına kulaklık ile Wireless adaptöru arasında ayrı bir koridor oluşturuyor. Bu sayede, performans kaybı yok denecek kıvama geliyor. Kablosuz bağlantı yaklaşık 1/2sn içerisinde kuruluyor. Kulaklığa güncellemeler gelebiliyor, bunu yine Corsair'ın iCue yazılımı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İncelememin sonuna doğru gelecek olursak kulaklığın Videolu incelemelerini de izleyip Mic testlerini dinleyip detaylı bakmanızı öneririm. Dediklerime katılacak ve almayı düşüneceğinizden eminim. Hayatımda ilk defa bir kulaklığı beğendim..

Corsair'ın Void Elite serisinden daha iyi bir kulaklık. Void Elite düşünenler direkt vazgeçip bunu alabilirler. Ayriyeten Wireless kulaklık düşünenlere de şiddetle araştırmasını önerdiğim bir kulaklık.

İncelememizin sonuna geldim. Umarım sevmişsinizdir. MERAK ETTİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ.

(Şu an İtopya'da indirimde. 2.200₺ ye alabilirsiniz. 11 eylüle kadar devam etmekte. Piyasa fiyatı 3000₺'dir. Almayı düşünenler için indirimi yakalamasını tavsiye ederim.)

Son düzenleme:

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Öncelikle güzel incelemeniz için teşekkür ederim. Levon'u hikayede siz etiketlediniz sanırım :) Benim setimde full corsair olduğu için bu kulaklığa çok bakmıştım. Ama mikrofon sökülmediği veya tam olarak gizlenmediği için arctis +7 veya arctis 9 gibi bir kulaklık düşünüyordum. Ama fiyatları çok uçtuğu için sanırım tekrardan bunu satın almaya yöneleceğim.

louis bloom

80+ Silver
Öncelikle güzel incelemeniz için teşekkür ederim. Levon'u hikayede siz etiketlediniz sanırım :) Benim setimde full corsair olduğu için bu kulaklığa çok bakmıştım. Ama mikrofon sökülmediği veya tam olarak gizlenmediği için arctis +7 veya arctis 9 gibi bir kulaklık düşünüyordum. Ama fiyatları çok uçtuğu için sanırım tekrardan bunu satın almaya yöneleceğim.
aynen hocam kendisiyle instagram sayfam 9eyik de reklam işbirliği vb. yapiyoruz kral bi abimiz ayriyeten corsair hs80 wireless yeterli olacak bu da üst segment bir kulaklık dedigim gibi incelemelerini izlemenizi ona göre karar vermenizi öneririm pişman edecek bir kulaklık değildir

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
aynen hocam kendisiyle instagram sayfam 9eyik de reklam işbirliği vb. yapiyoruz kral bi abimiz ayriyeten corsair hs80 wireless yeterli olacak bu da üst segment bir kulaklık dedigim gibi incelemelerini izlemenizi ona göre karar vermenizi öneririm pişman edecek bir kulaklık değildir
Valla hocam sizin incelemenizden sonra biraz daha heveslendim bu kulaklık için. Full şarj olması ne kadar sürüyor ve full şarjda siz ne kadar kullanabildiniz ?

louis bloom

80+ Silver
Valla hocam sizin incelemenizden sonra biraz daha heveslendim bu kulaklık için. Full şarj olması ne kadar sürüyor ve full şarjda siz ne kadar kullanabildiniz ?
hocam 4 gündür falan kullanıyorum hala kablolu takmadım ancak yoğun kullanimda 2 gün rahat ve ortalama 3 gün götürüyormuş sanırım, kutusunda şarjı full geldi henüz şarj etmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
teşekkürler hocam iPhone 12 portre modu ile çektim
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok teşekkürler hocam ❤️
kulaklığı bende almayı düşünüyorum ama oyuncu kulakligina 2000tl fazla gibi geliyor 600 tl ye cooler masterin kulakliklarini düşünüyorum gibi biraz

louis bloom

80+ Silver
kulaklığı bende almayı düşünüyorum ama oyuncu kulakligina 2000tl fazla gibi geliyor 600 TL ye cooler masterin kulakliklarini düşünüyorum gibi biraz
yani siz bilirsiniz hocam o da yeterli olacaktır detaylı bilmiyorum cooler masterin kulakliklarini

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Yaklaşık 1 hafta önce almış olduğum "Corsair HS80 Wireless" Kulaklığının, kendi deneyimlerim ile bir incelemesini sizlerle paylaşacağım.

Öncelikle Kutu içeriğinden bahsetmek gerekirse, bizleri ilk olarak Corsair HS80 Wireless kulaklık karşılıyor. Ardından altında bulunan Corsair logolu kutunun içerisinden;
Bir adet kullanım klavuzu, bir adet kablolu kullanmak ve kulaklığınızı şarj etmek için bir kablo son olarak ise kablosuz bağlantıyı sağlayan adaptör..
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı malzeme kalitesi bakımından gerçekten beğendim. Elinize aldığınızda dandik bir şey olmadığını direkt anlıyorsunuz. Bir önceki kulaklığım olan Corsair HS60 Pro dan çok daha kaliteli hissettirdiğini söyleyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığın her iki tarafındaki logoda bulunan RGB şahsen şık duruyor ben çok fazla pavyon edası veren abartı RGB'i sevmiyorum. Bu tabii ki kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. RGB aydinlatmaları istediğiniz renk yapabilir ve farklı modları kullanabilirsiniz. Mikrofon bölümü ise kırmızı ve beyaz harici ışik rengi yok. Aşaği indirdiğinizde Beyaz, yukarı kaldirdiginizda kırmızı oluyor.

Alıntıyı görüntüle
Ayriyeten Mikrofonu aç ve kapa yaptığınızda, veyahut kulaklığı kablolu/kablosuz bağladığınızda ya da bağlantıyı sonlandığınızda kulaklık size sesli bildirimde bulunuyor. (Dilerseniz Corsair iCUE yazılımı üzerinden bunu kapatabilirsiniz)
Alıntıyı görüntüle
Kulaklık pedleri kadife yapıdan oluşuyor. Deri değil ses yalıtımı yoktur zannetmeyin, dışardan gelen sesleri gayet kesiyor. Hiçbir aktivite olmadan (müzik dinlemiyor, oyun oynamıyorsanız vb.) yarı oranda sesleri kesiyor. Terletme vb. yaşamadım, aşırı rahat bir yapıya sahip. Sadece çabuk tozlanabilir gibi duruyor pedler. Bunun içinde pedleri yerinden hafifçe sola çevirerek çıkartıp temizleyebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığın sol arka tarafından sonsuz kere dönebilen bir ses kısma/açma, wireless bağlantı için açma kapama tuşu, ayriyeten ses kısma/açma tekerleğine basarak mikrofonu da yukarı aşağı indirmekle uğraşmadan kontrol edebilir, tuş işlevini iCue yazılımı üzerinden değiştirebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı kafanıza göre ayarlayabilirsiniz. İç kısma doğru kalan kısımlardaki cırtcırtlar kafanıza en uygun şekilde ayarlanmasında yardımcı oluyor.

Ses kalitesine gelecek olursak, gerçekten Müzik Keyfi, oyunlar, filmler.. Hangi kategoride olursa olsun çok başarılı iş çıkartıyor. Özelikle iCue yazılımındaki Bass Equlaizer'i denediğim de müzikleri daha geze getiren bir şekilde dinlettirdi .D 40.000hz'e kadar olan sesi kaliteli bir deneyim sunuyor. Kablolu/Kablosuz da bir performans kaybı hissetmedim. Sebebine ise incelemenin devamında deyineceğim.
Alıntıyı görüntüle
Mikrofon kalitesine gelecek olursak, bu kulaklığı tercih etmemin en büyük sebebi oldu. Corsair HS60 Pro kullanır iken gerçekten mikrofondan memnun değildim, diğer marka kulaklıkları araştırırken de inceleme videolarındaki mic testleri tatmin etmedi. Ancak Corsair, HS80 Wireless model kulaklığında kesinlikle Mikrofon konusunu tam anlamı ile başarmış. İnceleme videolarındaki mikrofon testini duyduğumda direkt olarak karar verdim ve aldım. Gerçekten de mikrofonu abartıldığının üzerinde bir performans sunuyor. Yayın açmayı düşünenleri ek mikrofon masrafından kurtaracak bir kalitede..
Alıntıyı görüntüle
Gelelim Wireless bağlantısına. Yukarıda Kablolu/Kablosuz da bir performans farkı hissedemedim demiştim. Sebebi ise kablosuzdaki performans kaybının en aza inmesini ve diğer piyasadaki Wireless kulaklıklardan kendini ayrı tutmasını sağlayan Wireless Teknolojisi. Kulaklık herhangi bir bağlantı kirliliği oluşmaması ve bir gecikme vb. yaşamamanız adına kulaklık ile Wireless adaptöru arasında ayrı bir koridor oluşturuyor. Bu sayede, performans kaybı yok denecek kıvama geliyor. Kablosuz bağlantı yaklaşık 1/2sn içerisinde kuruluyor. Kulaklığa güncellemeler gelebiliyor, bunu yine Corsair'ın iCue yazılımı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İncelememin sonuna doğru gelecek olursak kulaklığın Videolu incelemelerini de izleyip Mic testlerini dinleyip detaylı bakmanızı öneririm. Dediklerime katılacak ve almayı düşüneceğinizden eminim.

Corsair'ın Void Elite serisinden daha iyi bir kulaklık. Void Elite düşünenler direkt vazgeçip bunu alabilirler. Ayriyeten Wireless kulaklık düşünenlere de şiddetle araştırmasını önerdiğim bir kulaklık.

İncelememizin sonuna geldim. Umarım sevmişsinizdir. MERAK ETTİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ.

(Şu an İtopya'da indirimde. 2.200₺ ye alabilirsiniz. 11 eylüle kadar devam etmekte. Piyasa fiyatı 3000₺'dir. Almayı düşünenler için indirimi yakalamasını tavsiye ederim.)
Teşekkürler bilgiler için çok güzel güle güle kullanın hocam. Fiyatından dolayı içimde uhde kalacak bir kulaklık :)

louis bloom

80+ Silver
Teşekkürler bilgiler için çok güzel güle güle kullanın hocam. Fiyatından dolayı içimde uhde kalacak bir kulaklık :)
Fiyat konusunda size katiliyorum hocam. Şu an İtopya'da indirimde ve bu cumaya kadar 2.200₺'den satışı devam edecek. Normal piyasa fiyatı 3000₺, dilerseniz indirimdeyken alabilirsiniz. Ancak indirimli halinin de pahalı olduğunu düşünüyorum. Ekonomik şartlar saolsun, dışarda 1'e satılan burada 10'a satılıyor. Üretenden çok bizimkiler kazanıyor :D

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Fiyat konusunda size katiliyorum hocam. Şu an İtopya'da indirimde ve bu cumaya kadar 2.200₺'den satışı devam edecek. Normal piyasa fiyatı 3000₺, dilerseniz indirimdeyken alabilirsiniz. Ancak indirimli halinin de pahalı olduğunu düşünüyorum. Ekonomik şartlar saolsun, dışarda 1'e satılan burada 10'a satılıyor. Üretenden çok bizimkiler kazanıyor :D
Gerçekten öyle. Ürünü üreten oransal anlamda bu kadar kâr etmiyordur :D şu an için HyperX Cloud Core Wireless'e geçtim ilerleyen zamanlarda geçmeyi düşünüyorum bakalım.

Top Bottom