BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 14,364
bendeki sorun google ile kaynaklıydı operaya geçtim düzeldireis bende oluyordu sonra usb yi çıkardım type c yi bilgisayara taktım sorun çözüldü. bir dene bence
bendeki sorun google ile kaynaklıydı operaya geçtim düzeldireis bende oluyordu sonra usb yi çıkardım type c yi bilgisayara taktım sorun çözüldü. bir dene bence
Hocam suan temunun sınırı ne? ne kadar fiyatlık ne kadar ürün alabiliyoruzKız arkadaşıma temudan aldığımız kulak padi, kafa bandı kılıfı gümrükten geçti. Sanırım yeni yasaya tabii değil. Benim de gümrükleme tamamlandı gözüküyor. WE ARE SAFE.
min 530 tllik sepete ürün ekleyebiliyorsun vergile zaten 1000 oluyor ama vergisiz fiyat 27 doları geçmemeliydi sanırımHocam suan temunun sınırı ne? ne kadar fiyatlık ne kadar ürün alabiliyoruz
kaça gelmiş oldu peki ?Kız arkadaşıma temudan aldığımız kulak padi, kafa bandı kılıfı gümrükten geçti. Sanırım yeni yasaya tabii değil. Benim de gümrükleme tamamlandı gözüküyor. WE ARE SAFE.
Pad ve kumaş 530a falan geliyor baya kaliteli pad. Kumaş kafa bandı biraz zor takılıyor olmuyor diye düşünmeyin.kaça gelmiş oldu peki ?
50tl bile alabilirsin. Alacağın şeyin yanına bi şeyler ekle sonra siparişi oluşturduktan sonra istemediğin ürünü iptal et hemen. Bu sayede istediğin şekilde alabilirsinHocam suan temunun sınırı ne? ne kadar fiyatlık ne kadar ürün alabiliyoruz