İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Kız arkadaşıma temudan aldığımız kulak padi, kafa bandı kılıfı gümrükten geçti. Sanırım yeni yasaya tabii değil. Benim de gümrükleme tamamlandı gözüküyor. WE ARE SAFE.

Kız arkadaşıma temudan aldığımız kulak padi, kafa bandı kılıfı gümrükten geçti. Sanırım yeni yasaya tabii değil. Benim de gümrükleme tamamlandı gözüküyor. WE ARE SAFE.
Hocam suan temunun sınırı ne? ne kadar fiyatlık ne kadar ürün alabiliyoruz

kaça gelmiş oldu peki ?

kaça gelmiş oldu peki ?
Pad ve kumaş 530a falan geliyor baya kaliteli pad. Kumaş kafa bandı biraz zor takılıyor olmuyor diye düşünmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam suan temunun sınırı ne? ne kadar fiyatlık ne kadar ürün alabiliyoruz
50tl bile alabilirsin. Alacağın şeyin yanına bi şeyler ekle sonra siparişi oluşturduktan sonra istemediğin ürünü iptal et hemen. Bu sayede istediğin şekilde alabilirsin

Kulaklığı aldım, 5 gündür falan kullanıyorum ancak gerçek anlamda müzikten şarkıdan soğuttu.
Eq ile oynuyorum uğraşıyorum bir şey tutturamadım bir türlü :) nasıl olucak çözümü olan var mıdır?

Kulaklığı aldım, 5 gündür falan kullanıyorum ancak gerçek anlamda müzikten şarkıdan soğuttu.
Eq ile oynuyorum uğraşıyorum bir şey tutturamadım bir türlü :) nasıl olucak çözümü olan var mıdır?
Konunun ilk sayfasında ayarlar var ilk mesajda onu denedinizmi?

valla ben boyle kullanıyorum konunun ilk sayfasındakı de ıyı gıbı

Ekler

• 1763735215383.webp
    1763735215383.webp
    5.4 KB · Hit: 11
50tl bile alabilirsin. Alacağın şeyin yanına bi şeyler ekle sonra siparişi oluşturduktan sonra istemediğin ürünü iptal et hemen. Bu sayede istediğin şekilde alabilirsin
dostun o hareketi yanlış yapıyorsun (taktik öyle değil )
Denedim hocam olmadı maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyeceğim teşekkürler
hocam mobilden googleye temu toka yazın alışveriş bölümüne girip en ucuz ürünü bulun 20 40 lira bişi bulun
sonra basın sekmede açılacak orda yazar uygulamadan satın al oraya basın uygulamaya gidiyo reklam çıkıyo başta uygulamayı kapatın
sonra googleden yine deneyin uygulamadan satın alı
uygulamaya gdince sayfa açılcak seçtiğin ürün kırmızı kutu onu sepete ekleyin en sağda yeşil sepet butonu var oraya tıklayın
ya seçtiğiniz ürünle almak zorundasınız ya da direkt istediğiniz ürünü alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri