Çözüldü✓ Mchose V9 Pro Alınır mı?

Çok teşekkür ettim zaman ayırıp bu kadar detaylı yanıtladığınız için, hayırlı günler dilerim 🙏
Sorun değil. aklınıza ekstra soru takılırsa sormaktan çekinmeyin. birde ekstra önemli bi bilgi olarak söleyeyim. program içinde virtual 7.1 açılıp kapatılabiliyor fakat oyunlarda test ettiğinde 7.1 biraz garip hissettirdi. 7.1 kapatarak kullanıyorum problem yaşamadım. siz kulaklık elinize geçince biraz denemeler yapıp ayarlayın.

Sorun değil. aklınıza ekstra soru takılırsa sormaktan çekinmeyin. birde ekstra önemli bi bilgi olarak söleyeyim. program içinde virtual 7.1 açılıp kapatılabiliyor fakat oyunlarda test ettiğinde 7.1 biraz garip hissettirdi. 7.1 kapatarak kullanıyorum problem yaşamadım. siz kulaklık elinize geçince biraz denemeler yapıp ayarlayın.
mikrofondan memnun musunuz? ayrıca gecikme yapıyor mu?

mikrofonda ai gürültü engelleme açınca ses boğuk yapıyor diye görmüştüm hiç test ettiniz mi açık kapalı halini arkadaşlarınızla fln

Geçen ay aldım, bir sıkıntısı yok. Daha önce Razer Blackshark V2X kullanıyordum, kulaklık ve mikrofon kalitesi ondan iyi diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,595
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri