Al hocam senin yorumuna göre biz alırız. Herkes başkası yorum yapsın diye beklediği için kimse almadı ürünü![]()
Hayırlı olsun kullanmıyorum fakat öneririm o bütçelere kulaklık için pek fazla alternatif model yok.
Aynen öyle hocam klavyeleri mouseları iyi kulaklıklarıda öyledir elinize geçince deneyimlerinizi aktarırsanız güzel olur.benimde kulaklık ihtiyacım yok zaten iem kullanıyorum ama kafa üstüler bi daha rahat oluyor ya birde kablosuz fp birşeye benziyordu yaptığı mouse ve klavye bakarsak ondan aldım 3 lira birsey en kotu kenarda yatar
Deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız
Hâlâ memnun musun, bir sıkıntısı yok değil mi ? Öyleyse alacağım bugün.arkadaşlar selam ben fiyatına göre gayet memnunum 2.4 ile gecikme hissetmedim bile pc'de mac'te bt ile sorunsuz çalışıyor 7.1 modunda sağdan ses geliyor şuradan gelmiyor şu bu diye yorumlar okumştum onlarla ilgili bir sorunda olmadı bende driverını kurdum firmware falan şuanlık memnunum üst kafanızın geldiği kısım varya kulaklığın üstü ne derler oraya işte o kısım diyeyim anlayın orası sanki biraz köpük varya kokoreççilerin içinde buzla içecekleri soğuk tuttuğu madde onun gibi bir hissi var biraz ben şahsen kalitesiz hissettim o kısmı ama sağlamlık vs açısından hafiflik açısından şarj...
- emrede00
- Cevaplar: 48
- Forum: Kulaklık, Mikrofon
Hâlâ memnun musun, bir sıkıntısı yok değil mi ? Öyleyse alacağım bugün.