Mchose v9 pro kullananlar yazaiblir mi lütfen

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Mchose v9 pro kulak üstülerden EQ ayarı ile müzik oyun karışık kullanım için ses kalitesi ağırlıklı bakarsak fiyatına göre en iyisi mi sizce arkadaşlar?

Ekran Resmi 2025-08-10 19.42.32.webp

odeme'de bekliyorum direkt alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu aktif arkadaşlar birde sizce bumu ATK mercury mi

Son düzenleme:
cevap gelmediginden alıyorum bunu arkadaslar vallahı

Al hocam senin yorumuna göre biz alırız. Herkes başkası yorum yapsın diye beklediği için kimse almadı ürünü 😁

Hayırlı olsun kullanmıyorum fakat öneririm o bütçelere kulaklık için pek fazla alternatif model yok.

Hayırlı olsun kullanmıyorum fakat öneririm o bütçelere kulaklık için pek fazla alternatif model yok.

benimde kulaklık ihtiyacım yok zaten iem kullanıyorum ama kafa üstüler bi daha rahat oluyor ya birde kablosuz fp birşeye benziyordu yaptığı mouse ve klavye bakarsak ondan aldım 3 lira birsey en kotu kenarda yatar

benimde kulaklık ihtiyacım yok zaten iem kullanıyorum ama kafa üstüler bi daha rahat oluyor ya birde kablosuz fp birşeye benziyordu yaptığı mouse ve klavye bakarsak ondan aldım 3 lira birsey en kotu kenarda yatar
Aynen öyle hocam klavyeleri mouseları iyi kulaklıklarıda öyledir elinize geçince deneyimlerinizi aktarırsanız güzel olur.

Deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız

Hâlâ memnun musun, bir sıkıntısı yok değil mi ? Öyleyse alacağım bugün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,023
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri