Neler Yeni

Corsair iCue 5000X vs Asus Tuf GT501

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
hangi kasa daha iyi?
Gt 501 bence tasarımı güzel degil alınacaksa 5000x öneririm tabii ki hava akışı konusunda az bi fark olduğunu düşünüyorum 5000x tercih ederdim

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
Asus GT501 kasası İnce hesap'tan indirimde aldım, senin için önemli olan ne ? ona karar vermen lazım. GT501 Daha büyük E-ATX anakart takabilirsin ve Çelikten yapılma sade ve uzun bir süre kullanacağım dersen kesinlikle öneririm. Ama senin için RGB daha ön plandaysa Corsair tercih edebilirsin.
Hava akışında gayet yeterli. 140mm egzoz fanı var GT501 de. Corsair alırsan ekstra egzoz fanı alman lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hava nasıl alıyor
Ön kısımda bulunan delikli panel ve ön panelin alt taraf'da bulunan yerden hava alıyor.
GT501.PNG

Son düzenleme:

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

MacWix

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
corsiar benim tercihim, hem görsel hem soğutma olarak ve kullanışlılık daha iyi bence

Aedcre

80+
Corsair 5000x, ön paneli soğutma konusunda tatmin etmezse daha sonra Corsair global garanti kapsamında yada Türkiye pazarından satın alarak mesh panel ile değiştirebilirsin. Kablo kanalları, ekosistem ve göze hitap açısından için birebir. Hava alışı konusunda da seni üzmez. Hali hazırda 4000x kullanıyorum. 4000x'i satabilirsem bende 5000x'e geçeceğim. 4000x serisinde beni tek üzen üst tarafın 360mm radyatör desteklememesi H115i bu sebeple yatıyor.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
İkiside üzmez ama kesinlikle ilk önce gidip mağazada görün. Çünkü iki kasada baya büyük, ben gt501'i seçerdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
GT501 Daha büyük E-ATX anakart takabilirsin ve çelikten yapılma, sade ve uzun bir süre kullanacağım sağlam bir şey arıyorum dersen kesinlikle öneririm.
E-ATX desteği çok üst seviye bir ekosistemde işe yarayacaktır. Avantajı yok denilebilir arkadaş için. Çelikten yapılma muhabbeti de pek önemsenecek değil. Sonuçta kasayı kum torbası niyetine yumruklamıyoruz.
fan konusunda hangisi daha iyi
İkisi de ortalama

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
E-ATX desteği çok üst seviye bir ekosistemde işe yarayacaktır. Avantajı yok denilebilir arkadaş için. Çelikten yapılma muhabbeti de pek önemsenecek değil. Sonuçta kasayı kum torbası niyetine yumruklamıyoruz.

İkisi de ortalama
E-ATX olayı da ileri dönüklük amacıyla yazdım.Yumruklama değilde ikisini de belli bir yükseklikten düşmesinde alıcağı hasar için söyledim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Yumruklama değilde ikisini de belli bir yükseklikten düşmesinde alıcağı hasar için söyledim.
Kasayı sehpaya koymuyoruz ki :D Koyuyorsun, bir daha ya arkasında kablolar için ya da temizlemek için bazen alıyorsun vs. Çok ellenicek, düşücek, kırılacak bir şey olsa anlarım da avantaj sağlayacak bir şey değil yani. Tercih meselesi, iki kasa da güzel

5000x kullanıyorum gayet güzel kasa ayrıca oldukça kaliteli malzemeye sahip ve hava akışı muazzam

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
Kasayı sehpaya koymuyoruz ki :D Koyuyorsun, bir daha ya arkasında kablolar için ya da temizlemek için bazen alıyorsun vs. Çok ellenicek, düşücek, kırılacak bir şey olsa anlarım da avantaj sağlayacak bir şey değil yani. Tercih meselesi, iki kasa da güzel
:kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,563
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom