Neler Yeni

🔥İndirim Corsair iCUE Elite Cappellix LCD Upgrade Kit ICE Edition 1.348₺

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın

Screenshot_7.png

Ben almayacağım çünkü sıvı soğutmamı satıp Noctua D15 Chromax veya Deepcool Assassin IV hava soğutucuya geçme gibi bir planım var daha da sessiz bir sistem elde etmek için zaten overclock yapma amacım bitti.

Dambıldor

80+ Silver
Alabileceğimiz en üst model sessiz ve performanslı hava soğutma ne acaba? Be quiet dark rock pro 4 bakıyordum ben hem güzel de duruyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Al al al al al al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabileceğimiz en üst model sessiz ve performanslı hava soğutma ne acaba? Be quiet dark rock pro 4 bakıyordum ben hem güzel de duruyor.
Fuma2 al Noctua NH-d15 ve Dark rock pro2 ile hemen hemen aynılar. Daha ufak yapısı 2 fan ile hem sessiz hem kaliteli.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Al al al al al al.
almayacağım sıktı valla yeter boşta pompa vızıltısı geliyor her model de, zaten r5 5600 5GHz de soğutamıyor anca custom water yapmam lazım.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
almayacağım sıktı valla yeter boşta pompa vızıltısı geliyor zaten r5 5600 5GHz de soğutamıyor anca custom water yapmam lazım.
Bende kullandım ne low da ne full de en ufak vızıltı etmedi. Kasanı öne arkaya yatır pompanın içine su giricek şekilde yatır belki hava boşluğu kalmıştır.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Bende kullandım ne low da ne full de en ufak vızıltı etmedi. Kasanı öne arkaya yatır pompanın içine su giricek şekilde yatır belki hava boşluğu kalmıştır.
yok knk ya pompa vızıltısı var cidden low da videolar dolu youtube da dikkatli bir şekilde dinlersen dışarıdan duyuluyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yok knk ya pompa vızıltısı var cidden low da videolar dolu youtube da dikkatli bir şekilde dinlersen dışarıdan duyuluyor.
Demek ki bende olmadı Allaha şükür. Gerçi sattığım çocuk da çok dua etti temiz kullanmışsın sorunu yok sıkıntısı yok diye.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Al al al al al al.

Fuma2 al Noctua NH-d15 ve Dark rock pro2 ile hemen hemen aynılar. Daha ufak yapısı 2 fan ile hem sessiz hem kaliteli.
Deepcool Assassin IV 7 ısı borulu ve 280 TDP değerine sahip.

Demek ki bende olmadı Allaha şükür. Gerçi sattığım çocuk da çok dua etti temiz kullanmışsın sorunu yok sıkıntısı yok diye.
Ben aldığımdan beri böyle, bu bence sorun değil sen duymamış da olabilirsin ben de temiz kullandım bir kere pompa ledleri ölmüştü yurt dışından corsair sağ olsun 1 günde yenisini yolladı.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Gerek yok ki en baba işlemciler de bile fuma2 oyun sistemi için yeterli oluyor o kadar uçmaya kaçmaya gerek yok.
Fiyatı çok abartı olursa zaten almayacağım. Corsair sıvı soğutmayı satmamın diğer sebebi artan para ile yeni alacağım ekran kartı, işlemci ve ram gibi parçalarda yardımı olur en azından. 4K fiyatının üzerinde satılıyor 2. el de zamanın da 1.7K ya iyi ki almışım :D

Top Bottom