Neler Yeni

🔥İndirim Corsair iCUE H150i Elite LCD XT Beyaz Severlere 6.799TL

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,736
İsim
Selim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Rüveyda Akın
Belli süredir bu fiyatlarda dolanmakta
Alınabilicek en iyi LCD ekranlı RGB' li 360mm sıvı soğutuculardan fiyatına göre ürün ve özellik olarak rakipsiz ilerliyor şuan
Çok güzel görünüyor ya. Hayat parası olana güzel

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Burak B
Bir önceki sistemimde kullanmıştım. 2 yıla yakın oldu o zaman bile 7200 TL ye almıştım. Şimdiki fiyatı bedava.

Bir önceki sistemimde kullanmıştım. 2 yıla yakın oldu o zaman bile 7200 TL ye almıştım. Şimdiki fiyatı bedava.
Aynen öyle, ben de 1.5 yıl önce 7600 TL ye almıştım, fiyatı zamana direnerek düşen tek ürünlerden

KeyN_N

80+
Global 6 sene garantisine güvenen varsa bilgilendireyim Corsair destek vermiyor TR'ye. Sadece 2 sene garantisi var anlayacağınız ki bence sıvı soğutma gibi bir ürün için yeterli değil.

Global 6 sene garantisine güvenen varsa bilgilendireyim Corsair destek vermiyor TR'ye. Sadece 2 sene garantisi var anlayacağınız ki bence sıvı soğutma gibi bir ürün için yeterli değil.
Kutusunun içerisinden Boğaziçi kağıdında 2 yıl garantili yazıyor. Ama internette bazı avanaklar , üç kağıtçılar 5 yıl diyor. Bazı yerler veya kişiler de 3 yıldan bahsediyor. Ama dediğim gibi TR garanti kağıdında 2 yıl yazmakta

KeyN_N

80+
Kutusunun içerisinden Boğaziçi kağıdında 2 yıl garantili yazıyor. Ama internette bazı avanaklar , üç kağıtçılar 5 yıl diyor. Bazı yerler veya kişiler de 3 yıldan bahsediyor. Ama dediğim gibi TR garanti kağıdında 2 yıl yazmakta
Aynen öyle. Bende geçen hafta Amazon üzerinden almıştım aynı fiyata ancak destek vermediklerini öğrenince iade edip Lian Li GA 2 LCD aldım. Bu tarz ürünlerde garanti süresi çok önemli.

Aynen öyle. Bende geçen hafta Amazon üzerinden almıştım aynı fiyata ancak destek vermediklerini öğrenince iade edip Lian Li GA 2 LCD aldım. Bu tarz ürünlerde garanti süresi çok önemli.
Aynen öyle. Bende Lian li düşünüyorum ama aklımda https://www.jumbum.com.tr/L-P360A-AS3M-G0W?search=Panorama 360&description=true bu da var çok kararsızım. Lian li de de https://www.jumbum.com.tr/HSLCD36RW bu mu https://www.jumbum.com.tr/GA2ALCD36INW sizce

KeyN_N

80+
Ne desem yanlış bilgi olur hocam, detayına hakim değilim ama Lian Li modeller arasında pompa hızları ve performans olarak fark yok diye biliyorum, kaldı ki 2200-2400 RPM sonrası ses yapmaya başlıyor. Hoşunuza gideni alın, ben Hydroshift modelini estetik olarak sevemedim pek. Bu arada sizde hali hazırda h150i LCD varsa çok da gerekli değil gibi. Lian Li'nin de LCD ekran için arkada sürekli yazılım çalıştırma gibi eksileri var çünkü. Corsair'de kendinden hafızalı olduğu için kısıtlı da olsa kullanabiliyorsun yazılım kapalı bir şekilde.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,746
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Benim ekran kartından pahalı a

Top Bottom