Hocam evet şuan dediğiniz fiyat sabah 847 TL idibu fanlar sivi sogutmaya ekstra olarak takmak icin alinir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve sepette 970 TL oluyo benmi yanlis aliyorum
en iyisi QL olanları değil mi ?SP120, AF120 ve LL120 arasından en iyisi hangisi?
ml değil mi ?en iyisi QL olanları değil mi ?
SP statik basınç, AF hava akışı odaklı. LL ise aydınlatma odaklı seri olmalı.SP120, AF120 ve LL120 arasından en iyisi hangisi?
peki QL ?SP statik basınç, AF hava akışı odaklı. LL ise aydınlatma odaklı seri olmalı.
Onun da değerleri zayıfpeki QL ?
Ben de beyaz sistemime 3x140 ARGB fan bakıyorum. Alpenfohn Wing Boost 3 ARGB ve Phanteks M25 arasında kaldım. Amazon'da da mevcutlar, arıza konusunda sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Fiyatı ve teknik özellikleri bakımından Phanteks daha önde gözüküyor ama sıkıcı bir fan. Alpenföhn daha orijinal duruyor ama hem daha pahalı hem de donanım olarak geride gibi. 140'lık beyaz fan alternatifi önerebilecek olan varsa önerilere açığım.Kasanın ön kısmı için 140mm beyaz RGB özelliği olan fiyatına göre güzel bir fan bulamadım. Çok şey mi istiyorum? Aliexpress'te Phanteks'in m25 serisi var ama arıza falan verir diye güvenemiyorum. Tavsiyeniz varsa alabilirim.