Neler Yeni

CORSAIR iCUE AR120 Digital RGB 120mm PWM Beyaz Üçlü Kasa Fanı 999,00 TL

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
sanırım bunu lighting node core ve lighting node pro ile bağlayamıyoruz bir tek commander core xt ile bağlanıyor o da tuzlu kaçıyor ekstra argb header olmayınca iade etmek zorunda kaldım
Yok normal 3 pin ARGB bunlar sitesinde yazdığına göre.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
John Smith
sanırım bunu lighting node core ve lighting node pro ile bağlayamıyoruz bir tek commander core xt ile bağlanıyor o da tuzlu kaçıyor ekstra argb header olmayınca iade etmek zorunda kaldım
Bu bilginin kaynağı nedir? Bi ara 3000d elime geçmişti, orda incelemiştim. Node core daki soketle birebir aynı. İcue ile problemsiz çalışır gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkedeşler yanlış bilgi vermeyin, fanın rgb kablosu standart icue tipi. Yanında bu girişe uyumlu node kontrolcü vermedikleri için üçlü çevirici vermişler ki 3pin argb girişli anakartlarınızda kontrol edebilesiniz diye.

scoty147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Scoty Scot
Bu bilginin kaynağı nedir? Bi ara 3000d elime geçmişti, orda incelemiştim. Node core daki soketle birebir aynı. İcue ile problemsiz çalışır gibime geliyor.
ürün ile ilgili bilgi bulmak baya zor. sitesinde corsair link compabilitysi yok gözüküyor örnek olarak corsair aflere bakarsanız onda mesela corsair link comp var olarak gösteriyor. Elimde ll serisi ve af serisi fanlar mevcut aynı huba bağlayınca sapıtıyor genel itibariyle. forumlarına baktığımda kısıtlı bilgilerde commander xt alın hepsini destekler kıvamında yorumlar var. corsair sayfasında da şunu alın hepsini bağlayın işine girmemiş içinden hubda çıkmayınca böyle ikilemde bırakıyor

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
John Smith
ürün ile ilgili bilgi bulmak baya zor. sitesinde corsair link compabilitysi yok gözüküyor örnek olarak corsair aflere bakarsanız onda mesela corsair link comp var olarak gösteriyor. Elimde ll serisi ve af serisi fanlar mevcut aynı huba bağlayınca sapıtıyor genel itibariyle. forumlarına baktığımda kısıtlı bilgilerde commander xt alın hepsini destekler kıvamında yorumlar var. corsair sayfasında da şunu alın hepsini bağlayın işine girmemiş içinden hubda çıkmayınca böyle ikilemde bırakıyor
Yeni Corsair link bambaşka bir şey. Eski LL, AF, AR, SP. QL vs fanların senkron uyumu sorun olabilir evet ama zaten o sisteme geçen adam bu eski fanları kullanmasın bi zahmet:) Node kontrolcülü İcue setupta ll ve af fanların modellerini ayrı ayrı seçip sıralamanız gerekiyor.

Amazon42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar :)
Instagram
kerimsins78
Facebook
kerimbey55
Sessiz bir fan tavsiyeniz var mıdır dostlar? Fazla bütçe çıkmadan. Bende de tl-c12c-s model fan var

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkedeşler yanlış bilgi vermeyin, fanın rgb kablosu standart icue tipi. Yanında bu girişe uyumlu node kontrolcü vermedikleri için üçlü çevirici vermişler ki 3pin argb girişli anakartlarınızda kontrol edebilesiniz diye.
İşte hocam argb üçlü çevirici olduğu için rgb anakartım ile kullanamıyorum 3000d kasamdan çıktı bu fandan 3 tane kaldım öyle rgbsi çalışmıyor ucuz yollu çözebileceğim bir tavsiyeniz var mı?

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
John Smith
İşte hocam argb üçlü çevirici olduğu için rgb anakartım ile kullanamıyorum 3000d kasamdan çıktı bu fandan 3 tane kaldım öyle rgbsi çalışmıyor ucuz yollu çözebileceğim bir tavsiyeniz var mı?
corsair node kontrolcü:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Ben 16 tane almıştım. Kontrolcüsüz bağlantı imkanı var mıdır sizce? PST bağlantı yapınca ledlerin sönük ve fanların yavaş çalıştığını okudum. Muhtemelen sys_fan güç çıkışı çoklu fanlara yeterli gelmiyor.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Ben 16 tane almıştım. Kontrolcüsüz bağlantı imkanı var mıdır sizce? PST bağlantı yapınca ledlerin sönük ve fanların yavaş çalıştığını okudum. Muhtemelen sys_fan güç çıkışı çoklu fanlara yeterli gelmiyor.
Bende 3 fanı birleştiren kablo vardı onun ile bağladım 3ünü tek bir sys_fan girişine ilk çalıştırdığımda hızlı çalışıp yavaşlıyor bi ilgisi var mıdır acaba .

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Bende 3 fanı birleştiren kablo vardı onun ile bağladım 3ünü tek bir sys_fan girişine ilk çalıştırdığımda hızlı çalışıp yavaşlıyor bi ilgisi var mıdır acaba .
Anakart sıcaklığa göre fanların rpm değerlerini düşürüyor muhtemelen. Fanları maks hıza çekmeyi dene. Ben kasama 16 fanı montajlayıp nasıl monte edeceğim onun derdindeyim 😂

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Anakart sıcaklığa göre fanların rpm değerlerini düşürüyor muhtemelen. Fanları maks hıza çekmeyi dene. Ben kasama 16 fanı montajlayıp nasıl monte edeceğim onun derdindeyim 😂
Allah yardımcın olsun hocam 16 fan için kaç tane kontrolcü lazım sayamadım bile.

scoty147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Scoty Scot
Yeni Corsair link bambaşka bir şey. Eski LL, AF, AR, SP. QL vs fanların senkron uyumu sorun olabilir evet ama zaten o sisteme geçen adam bu eski fanları kullanmasın bi zahmet:) Node kontrolcülü İcue setupta ll ve af fanların modellerini ayrı ayrı seçip sıralamanız gerekiyor.
hocam o işi nispeten hallettim ledlerden biri farklı yanıyordu onu da kapattım olabildiğince senkronize çalışıyorlar. hem lighting node pro var hem node core var bu fanlarıda aldım bakalım olacak mı youtube üzerinde commender xt ile sıkıntı olmadığını gördüm sizde benzer giriş diyorsunuz bir deneyeyim. olursa hem ll,af,ar birlikte olacak. kablo kalabalığı mahvedecek beni ama sıkıştırıcaz artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,533
Üyeler
163,516
Son üye
hovardaaagaaa
Top Bottom