Neler Yeni

Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Performance PWM fan seti - 847 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aziz
Kardeş hani bu SP fan ya: "S"tatic "P"pressure. Radyatörde VB. yerlerde kullanmak için.

AF yani "A"ir "F"low fan değil. Hava akışı o yüzden düşük. CFM'i yüksek arıyorsan Corsair AF bakabilirsin.
Kasanın önüne takılır mı bu fanlar hocam, hem görsel hemde verimlilik için

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu
Kardeş hani bu SP fan ya: "S"tatic "P"pressure. Radyatörde VB. yerlerde kullanmak için.

AF yani "A"ir "F"low fan değil. Hava akışı o yüzden düşük. CFM'i yüksek arıyorsan Corsair AF bakabilirsin.
4000x için egzoz fanı önerir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
enes hünkar
corsair 4000x kasada 6 adet kullanıyorum. orta derecede bir fan diyebilirim. havayı her yere dağıtması çok güzel oluyor. sessiz olmasıda güzel. corsair garantisi üstüne tanımam zaten. 3 lü beyazı da alıcağım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,426
İsim
Bilal Tepe

Bende bu fani kasa için alınmaz cfm i düşük demek istedim zaten ben yüksek cfm bu demedim ne yazidgimi okusana kasa için yüksek cfm li fanlar vs ronlari alın bunu önermem dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair zorunlu değil ise Air blazer alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu
Bende bu fani kasa için alınmaz cfm i düşük demek istedim zaten ben yüksek cfm bu demedim ne yazidgimi okusana kasa için yüksek cfm li fanlar vs ronlari alın bunu önermem dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair zorunlu değil ise Air blazer alabilirsin
RGB uyum konusunda 4000x kasasıyla sorun çıkarmaz da eğer Air blazer kullanırım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,426
İsim
Bilal Tepe
RGB uyum konusunda 4000x kasasıyla sorun çıkarmaz da eğer Air blazer kullanırım.
Sorun çıkaracağını sanmıyorum Air blazer tam bir egzos fani 94cfm i var mükemmel hava tahliyesi yapıyor kullandığım en iyi egzos fandi en etkilisiydi çoğu markanin çoğu modelini kullandım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Corsair fanlara olan ilginin gereğinden biraz fazla olduğunu düşünüyorum.

1673696326710.png

Ne hava akışı ne de statik basınç tarafında pek bir iddiası yok. Ses seviyesi de pek düşük sayılmaz. Görüntüsü için alınır belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu

Alıntıyı görüntüle

Ne hava akışı ne de statik basınç tarafında pek bir iddiası yok. Ses seviyesi de pek düşük sayılmaz. Görüntüsü için alınır belki.
Kasamda bu model olduğu için onu tercih etmeye çalışıyordum ama çoğu kişi önermiyor gibi bende güzel bir egzoz fanı arayışına girdim artık. Bir arkadaş air blazer önermiş onu araştırıcam.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kasamda bu model olduğu için onu tercih etmeye çalışıyordum ama çoğu kişi önermiyor gibi bende güzel bir egzoz fanı arayışına girdim artık. Bir arkadaş air blazer önermiş onu araştırıcam.
O fanı Silverstone sıvı soğutma kullandım. Gerçekten çok performanslı yalan yok. Ama 2200 RPM gibi uçuk bir hıza çıkabiliyor bu da çok yüksek ses anlamına geliyor. 1200-1300 RPM'in üzerine çıkma :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu
O fanı Silverstone sıvı soğutma kullandım. Gerçekten çok performanslı yalan yok. Ama 2200 RPM gibi uçuk bir hıza çıkabiliyor bu da çok yüksek ses anlamına geliyor. 1200-1300 RPM'in üzerine çıkma :D
Bu uyarını dikkate alacağım. Teşekkür ederim:)

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kasanın önüne takılır mı bu fanlar hocam, hem görsel hemde verimlilik için
Performans açısından daha iyisini bulursun. Kasanın önüne arkasına takılacak türden fan değil normalde.

Ancak fiyatlar konusunda bilgim yok.
Maalesef. Fan fiyatlarını uzun süredir takip etmiyorum. Arctic F12'yi 50TL'yken takip etmeyi bıraktım öyle söyleyeyim 😂
Dikkat et. Bazı Corsair ARGB kontrolcüler 3 pin değil 6 pin falan oluyor. Uçların uyumluluğuna bak.

Alıntıyı görüntüle

Hocam bu işte yazılım ve marka da para ediyor malum. Corsair fanlar fena pahalı.

Katılıyoeum eğer amaç yalnızca performans ise daha iyisi rahat bulunur (Fiyatı +, - değişebilir bilmiyorum).

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Kasanın ön kısmı için 140mm beyaz RGB özelliği olan fiyatına göre güzel bir fan bulamadım. Çok şey mi istiyorum? Aliexpress'te Phanteks'in m25 serisi var ama arıza falan verir diye güvenemiyorum. Tavsiyeniz varsa alabilirim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kasanın ön kısmı için 140mm beyaz RGB özelliği olan fiyatına göre güzel bir fan bulamadım. Çok şey mi istiyorum? Aliexpress'te Phanteks'in m25 serisi var ama arıza falan verir diye güvenemiyorum. Tavsiyeniz varsa alabilirim.
140MM ARGB fan pek yok dediğin gibi. 120 çok ama.

Top Bottom