Optimus-Prime
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Beyle ihtiyacı olan değerlendirebilir, sepette 737 ve son ödeme ile 847 TL oluyor
Siyahi var mı ?
Beyle ihtiyacı olan değerlendirebilir, sepette 737 ve son ödeme ile 847 TL oluyor
Sadece beyaz var arkadaşlarSiyahi var mı ?
Corsair 4000x model kasam için egzoz fanı arıyordum tek adet. Bunu görünce kararsız kaldımSadece beyaz var arkadaşlar
Egzoz fanı olarak iş yapar mı ?SP serisi cfm i dusuk görsel şölen için alınabilir sadece bence
Hep bir beyaz kasam Olsun istemiştim
Açıkçası egzos olarak bu modeli ben önermiyorumEgzoz fanı olarak iş yapar mı ?
bu fan serisinin böyle bir kötü namı salındı fakat corsair sitesinde verileri 52CFM, öte yandan yere göğe sığdırılamayan arctic p12 pwm pst is kaç dersiniz? 48 cfm. Arctic static pressure daha yüksek sanırım fakat corsair de sitesinde sp120 tech specs'de static pressure optimised yazıyor.SP serisi cfm i dusuk görsel şölen için alınabilir sadece bence
78 cfm fanlar var aerocool RGB veya silverstonebu fan serisinin böyle bir kötü namı salındı fakat corsair sitesinde verileri 52CFM, öte yandan yere göğe sığdırılamayan arctic p12 pwm pst is kaç dersiniz? 48 cfm. Arctic static pressure daha yüksek sanırım fakat corsair de sitesinde sp120 tech specs'de static pressure optimised yazıyor.
Öte yandan bizzat kullanıyorum ve gayet her iş için yeter bırak egsozu sıvı soğutmama taktım gayet iyi performans verdi benim tecrübem bu şekilde.
Silverstone 94 cfm mesela Air blazer modeli 275 TL RGB hemde pwm78 cfm fanlar var aerocool RGB veya silverstoneegzos için bunlar her türlü daha işlevli
SP serisi cfm i dusuk görsel şölen için alınabilir sadece bence
Kardeş hani bu SP fan ya: "S"tatic "P"pressure. Radyatörde VB. yerlerde kullanmak için.78 cfm fanlar var aerocool RGB veya silverstoneegzos için bunlar her türlü daha işlevli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Silverstone 94 cfm mesela Air blazer modeli 275 TL RGB hemde pwm
valla tam yazıcaktım corsair i bi araştırın öyle gelin derim adamlar fanların arkasına kanatcık koymuş niye hava dağılmadan direkt gitsin diyeKardeş hani bu SP fan ya: "S"tatic "P"pressure. Radyatörde VB. yerlerde kullanmak için.
AF yani "A"ir "F"low fan değil. Hava akışı o yüzden düşük. CFM'i yüksek arıyorsan Corsair AF bakabilirsin.