Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Performance PWM fan seti - 847 TL

SP serisi cfm i dusuk görsel şölen için alınabilir sadece bence

Çok güzel fiyat. Aylardır siyah olan seti arıyordum hiçbir yerde yok. İkinci ellerde fanın teki 250'den gidiyor sıfır açılmamış kutu satana da rastlamadım pek. Siyah fan bulamayınca garanti için Corsaire başvurdum ücretsiz değişim sağlandı henüz yolda fanlar. Değiştirmemiş olsalardı alırdım bu fiyata.

bu fan serisinin böyle bir kötü namı salındı fakat corsair sitesinde verileri 52CFM, öte yandan yere göğe sığdırılamayan arctic p12 pwm pst is kaç dersiniz? 48 cfm. Arctic static pressure daha yüksek sanırım fakat corsair de sitesinde sp120 tech specs'de static pressure optimised yazıyor.

Öte yandan bizzat kullanıyorum ve gayet her iş için yeter bırak egsozu sıvı soğutmama taktım gayet iyi performans verdi benim tecrübem bu şekilde.

bu fan serisinin böyle bir kötü namı salındı fakat corsair sitesinde verileri 52CFM, öte yandan yere göğe sığdırılamayan arctic p12 pwm pst is kaç dersiniz? 48 cfm. Arctic static pressure daha yüksek sanırım fakat corsair de sitesinde sp120 tech specs'de static pressure optimised yazıyor.

Öte yandan bizzat kullanıyorum ve gayet her iş için yeter bırak egsozu sıvı soğutmama taktım gayet iyi performans verdi benim tecrübem bu şekilde.
78 cfm fanlar var aerocool RGB veya silverstone :) egzos için bunlar her türlü daha işlevli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

78 cfm fanlar var aerocool RGB veya silverstone :) egzos için bunlar her türlü daha işlevli
Silverstone 94 cfm mesela Air blazer modeli 275 TL RGB hemde pwm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silverstone 94 cfm mesela Air blazer modeli 275 TL RGB hemde pwm
Kardeş hani bu SP fan ya: "S"tatic "P"pressure. Radyatörde VB. yerlerde kullanmak için.

AF yani "A"ir "F"low fan değil. Hava akışı o yüzden düşük. CFM'i yüksek arıyorsan Corsair AF bakabilirsin.

Kardeş hani bu SP fan ya: "S"tatic "P"pressure. Radyatörde VB. yerlerde kullanmak için.

AF yani "A"ir "F"low fan değil. Hava akışı o yüzden düşük. CFM'i yüksek arıyorsan Corsair AF bakabilirsin.
valla tam yazıcaktım corsair i bi araştırın öyle gelin derim adamlar fanların arkasına kanatcık koymuş niye hava dağılmadan direkt gitsin diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,982
Üyeler
186,420
Son üye
səbinə
Geri