biliyorum zaten membran klavye arıyorummekanik değil o klavye.
cynosa v2 alloy core rgb ve k55 arasında kaldım bilek desteğinden dolayı k55 öne çıktı gibi laptop kullanıyorum 3 4 yıldır bilek desteği olmadan alışır mıyım bilmiyorumMembran klavye arıyorsanız alloy core rgb öneririm.
cynosa v2yi ben bayağı uzun zamandır düşünüyordum ama 2 ayda tuşlar sökülüyormuş kanka kesinlikle alma bencebiliyorum zaten membran klavye arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
cynosa v2 alloy core rgb ve k55 arasında kaldım bilek desteğinden dolayı k55 öne çıktı gibi laptop kullanıyorum 3 4 yıldır bilek desteği olmadan alışır mıyım bilmiyorum
çok teşekkür ederimcynosa v2yi ben bayağı uzun zamandır düşünüyordum ama 2 ayda tuşlar sökülüyormuş kanka kesinlikle alma bence
bilek desteği kafama takılıyor yoksa ben de onu düşünüyorumBence alloy core rgb alınır. Çünkü rgb doygunluğu yeterli bana göre basım hissiyatı çok hoş.
Bende bilek desteği istiyordum ama ekstra bir fark yaratmaz bence rahatlık hariç.bilek desteği kafama takılıyor yoksa ben de onu düşünüyorum
ama yıllardır bilek destekli kullandıysanız k55 alabilirsiniz.Bende bilek desteği istiyordum ama ekstra bir fark yaratmaz bence rahatlık hariç.
teşekkür ederimBende bilek desteği istiyordum ama ekstra bir fark yaratmaz bence rahatlık hariç.
ama yıllardır bilek destekli kullandıysanız k55 alabilirsiniz.
teşekkür ederimK55 kullanıyorum 8-9 aydır galiba emin değilim sıkıntı olmadı bu zamana kadar.
gaming gecesinde indirimden mi aldınız 250tlye 2.el alıcam indirime girmezse bir de neden emin değilsiniz tepkime süresinden falan mıincehsaptan 300tlye k55 aldım geçen hafta ama emin değilim acaba ucuz mekanikleri mi geçsem genelde csgo oynuyorum