🔥İndirim Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye 1.599TL+Kargo

XT’si var bence iyi. Soldaki makro tuşlarını hiç kullanmıyom ama. 1400e 1 sene önce almışım acil lazımdı.
Age of empires tarzı oyunları prof oynamak istiyosan o tuşları kullanmak zorundasın

Bandirmada bizim internet kafe eskileri satiyo 300 den

F75 almadan önce kampanyada almıştım. Çok kısa zaman da olsa kullandım ve şimdi yedekte yatıyor. Hiçte fena değildi

bu fiyata membranmi alinir be .d
Mekanik sesinden benim gibi rahatsızsan alırsın tercih meselesi membran=çöp değil sonuçta kaç yıldır kullanırım bugün bozulsa alternatif bakmam şahsen bir ara steelseries düşündüm ghosting vardı maalesef bunda en azından öyle bir sorun yok şık ve uzun ömürlü .

Son düzenleme:
Mekanik sesinden benim gibi rahatsızsan alırsın tercih meselesi membran=çöp değil sonuçta kaç yıldır kullanırım bugün bozulsa alternatif bakmam şahsen bir ara steelseries düşğndüm ghosting vardı maalesef bunda en azından öyle bir sorun yok şık ve uzun ömürlü .
o ayri tercih ama sessiz mekanik te alinabilir

o ayri tercih ama sessiz mekanik te alinabilir
Mekanik konusunda pek tecrübem yok son teknoloji ile üretilenler ne kadar sessiz denemeden bilemem ama bana göre bu klavyeye göre sesli ve tuş basımı daha sert geliyor .

ben baya önce almıştım. makro tuşlarınını en solda olması nedeniyle wsad yerine ellerim sürekli oraya gidiyordu😁 son çare tuşları sökmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri