dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
merhaba arkadaşlar dun corsair k55 aldım ve bunun herhangi bir driveri varmıdır bilmiyorum aranızdan birisi biliyosa verebilirmi linkini
hocam nasıl teşekkur etsem azdir allah razi olsun hocam
Estağfurullah hocam. İyi forumlar.hocam nasıl teşekkur etsem azdir allah razi olsun hocam
Klavyeden memnun musunuz ? Ben de almayı düşünüyorum damerhaba arkadaşlar dun Corsair k55 aldım ve bunun herhangi bir driveri varmıdır bilmiyorum aranızdan birisi biliyosa verebilirmi linkini
hocam cok memnunum iyiki bunu aldim dedim gamepower ogre kulaniyodum bundan once hic memnum degildim ama corsair k55 bi başka hocam sesiz ligi olsun herşeyi muhteşem bi klavye almanizi kesinlikle tavsiye ederimKlavyeden memnun musunuz ? Ben de almayı düşünüyorum da
yazılarda silinme oldu mu bundan önceki 2 klavye yazısı silindiği için iade ettim dehocam cok memnunum iyiki bunu aldim dedim gamepower ogre kulaniyodum bundan once hic memnum degildim ama Corsair k55 bi başka hocam sesiz ligi olsun herşeyi muhteşem bi klavye almanizi kesinlikle tavsiye ederim
hocam nerdeyse bayadir kulaniyorum hicbir silinme soz konusu degil ve rgb aydınlatması muhteşemyazılarda silinme oldu mu bundan önceki 2 klavye yazısı silindiği için iade ettim de
moderatör gibi moderatör be içimizden biri <3Estağfurullah hocam. İyi forumlar.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler kafamdaki soru işaretleri kalktıhocam nerdeyse bayadir kulaniyorum hicbir silinme soz konusu degil ve RGB aydınlatması muhteşem
ne demek hocamBilgilendirdiğin için teşekkürler kafamdaki soru işaretleri kalktı
bu arada corsairin sitesinden yazılımı indirmeyi unutmayınBilgilendirdiğin için teşekkürler kafamdaki soru işaretleri kalktı