Yardım Corsair K68 Klavye Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
8
Klavyem bozulduğundan bu yana klavye arıyorum bütçem çerçevesinde en son corsair k68 e karar verdim. FPS oyunları oynuyorum. Bundan dolayı red switch arıyordum.

Sizce Corsair K68 Alınır mı ? Fiyatı şuan 850 TL.
FARKLI ÖNERİLERDE BULUNMAK İSTEYENLER OLURSA DİYE BÜTÇEM MAKS. 1000 TL

Klavyem bozulduğundan bu yana klavye arıyorum bütçem çerçevesinde en son corsair k68 e karar verdim. FPS oyunları oynuyorum. Bundan dolayı red switch arıyordum.

hocam biraz pahalı degilmi pahalı istiyosan bu

ucuz istiyosan gamepower saber rgb yada ogre rgb yada calypso rgb bence o kadar para verilmez hocam bana mantıksız geliyo ama sızın kararınız

Maks 1000 Tl ise K68 al bence. Hayal ettiğim ama alamadığım çok sağlam güzel bir klavye. Fps oyunları için birebir.

Ben de K68 RGB kullanıyorum, sorun varsa alırım. Çok sağlam klavye.

Apex 5 diyom ama
mouse ve kulaklığım steelseries seti tamamlamak isterdim lakin 900 tl verip tam anlamıyla mekanik olmayan bir klavye almak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam biraz pahalı degilmi pahalı istiyosan bu

ucuz istiyosan gamepower saber RGB yada ogre RGB yada calypso RGB bence o kadar para verilmez hocam bana mantıksız geliyo ama sızın kararınız
Pahalı evet ama yapacak bir şey yok bütçem maks 1000 tl limitle alaklı esnemiyor ve attığın modelin switch i mx low ben cherry mx red arıyorum sağol yinede

Ben de K68 RGB kullanıyorum, sorun varsa alırım. Çok sağlam klavye.
ne tür oyunlar oynuyorsun ne kadar süredir kullanıyorsun ve gerçekten içinden gelerek tavsiye ediyormusun reis ?

razer bw elite taş gibi klavye 979 TL trendyolda
maalesef o green switch onada baktım orange switch olsa alacaktım lakin ülkemizde maalsef bulunmuyor

ne tür oyunlar oynuyorsun ne kadar süredir kullanıyorsun ve gerçekten içinden gelerek tavsiye ediyormusun reis ?
Genellikle rekabetçi oyunlar oynarım, 1 yıldır var bu klavye. O fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum. Corsair setiniz varsa, iCUE yazılımı hoşunuza gidiyorsa alınabilecek bir klavye.

corsair setim yok fps oyunları oynamak için alıcam bende umarım üzmez teşekkürler 😊

Bence az bir şey daha ayarlayıp K70 MK2 al.

Geri