MythPhantom
80+ Bronze
rival 3 daha iyi
Kanka şöyle 300-500 bandına kaliteli mekanik klavye düşürürsen çok iyi olur. Sıkıldım artık 8 yıldır Everest KB R8 kullanıyorum. 2014 te 120TL ye almıştım tuşları komple silik, I tuşu kırık. Hala işimi fazlasıyla görüyor ama F/P değecek bir klavye olursa neden almayayım.CORSAIR Katar Pro 10.000 DPI Optik Sensör Kablosuz Mouse Siyah (CH-931C011-EU)
Yalnızca 96 gram aÄırlıÄındaki kablosuz mouse ile atik bir oyun deneyimi yaÅayın. USB aparatı ile cihazlarınız ile kolaylıkla etkileÅime geçebilen CORSAIR kablosuz mouse RGB LED aydınlatması ile Åimdi MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
emin misin ?piyasası 500-600tl arası fiyat iyi
Kablosuz buldunuz pilsiz arıyorsunuz hocamBu fiyatlara şarjlı yok mu ya. Pil olunca ağır oluyor
Ağırlık önemli valla. Piller çok ağır. Oyundaki sensimi değiştirirsem ağırlıktan sıkıntı oluyorKablosuz buldunuz pilsiz arıyorsunuz hocam
Piyasa çok uçuk hocam zor gibi ama umarım bulursunuzAğırlık önemli valla. Piller çok ağır. Oyundaki sensimi değiştirirsem ağırlıktan sıkıntı oluyor
Arayışta değilim de bu fiyata varsa da kaçırmam iştePiyasa çok uçuk hocam zor gibi ama umarım bulursunuz
Güzel Fiyat Alanlara Şimdiden H.oCORSAIR Katar Pro 10.000 DPI Optik Sensör Kablosuz Mouse Siyah (CH-931C011-EU)
Yalnızca 96 gram aÄırlıÄındaki kablosuz mouse ile atik bir oyun deneyimi yaÅayın. USB aparatı ile cihazlarınız ile kolaylıkla etkileÅime geçebilen CORSAIR kablosuz mouse RGB LED aydınlatması ile Åimdi MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr