Corsair LL120 Fan Nasıldır ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Merhaba, corsair spec-delta rgb kasam var. kasanın kendi rgb fanlarını kullanıyorum. anakartım da asus b450m dragon, yani rgb desteği yok. kasanın önündeki 3 fanı LL120 ile değiştirip Üste 2 fan destekli sıvı soğutma takıp. arkaya da tekli bir rgb fan takmayı düşünüyorum. veya 2 Paket LL120 (toplam 6 fan) alıp 3ü öne 2si üste 1i arkaya yaparım. bunlar dışında tavsiyeniz var mı ?

Merhaba, corsair spec-delta RGB kasam var. kasanın kendi RGB fanlarını kullanıyorum. anakartım da asus b450m dragon, yani RGB desteği yok. kasanın önündeki 3 fanı LL120 ile değiştirip Üste 2 fan destekli sıvı soğutma takıp. arkaya da tekli bir RGB fan takmayı düşünüyorum. veya 2 Paket LL120 (toplam 6 fan) alıp 3ü öne 2si üste 1i arkaya yaparım. bunlar dışında tavsiyeniz var mı ?
niye kimse yazmadı :/

Merhaba, corsair spec-delta RGB kasam var. kasanın kendi RGB fanlarını kullanıyorum. anakartım da asus b450m dragon, yani RGB desteği yok. kasanın önündeki 3 fanı LL120 ile değiştirip Üste 2 fan destekli sıvı soğutma takıp. arkaya da tekli bir RGB fan takmayı düşünüyorum. veya 2 Paket LL120 (toplam 6 fan) alıp 3ü öne 2si üste 1i arkaya yaparım. bunlar dışında tavsiyeniz var mı ?
Ll120’ler gecen hafta gaming gecesinde indirime girmislerdi sanirsam 3’ü 770 tl idi (emin degilim). Gaming gecesini takip ederek daha ucuza alabilirsin bu fanlari. Ayrica sickleflow fanlara da bakabilirsin fakat ll120 daha iyidir ve sessizdir. Tabii aradaki fiyat farkini da dikkate almalisin. Sickelfow icin bu konuya bakabilirsin;
Sogutucu onerisi istersen de yazarsin, oneri yapabilirim.

Ll120’ler gecen hafta gaming gecesinde indirime girmislerdi sanirsam 3’ü 770 TL idi (emin degilim). Gaming gecesini takip ederek daha ucuza alabilirsin bu fanlari. Ayrica sickleflow fanlara da bakabilirsin fakat ll120 daha iyidir ve sessizdir. Tabii aradaki fiyat farkini da dikkate almalisin. Sickelfow icin bu konuya bakabilirsin;
Sogutucu onerisi istersen de yazarsin, oneri yapabilirim.
benim anakartta rgb olmaması sorun. ben anakarttaki usb bağlantıları üzerinden fanları bağlayıp icue programını kullanabilir miyim ?

benim anakartta RGB olmaması sorun. ben anakarttaki usb bağlantıları üzerinden fanları bağlayıp icue programını kullanabilir miyim ?
O fanlarin yaninda kontrolcu geliyor diye biliyorum, kontrolcuden kontrol edebilirsin. Ayrica icue ile edip edemeyecegini en iyi @crazyreign bilir.

benim anakartta RGB olmaması sorun. ben anakarttaki usb bağlantıları üzerinden fanları bağlayıp icue programını kullanabilir miyim ?
merhaba toplama 6 adet ll120 alacaksanız 2 kutudan 2 adet kontrolcü çıkar. 1 kontrolcü ile 6 adet fan'ı bağlayıp icue üzerinden kontrol edebilirsiniz...

senin kasaya ll120 olmaz o fanlari aldigina degmez yab panel karartilmis fanlarin rgbso bello olmaz
şöyle yapmaya karar verdim. benim zaten kasa içinda rgb kontrolü sağladığım bir kontrolcüm var. ben corsair markalı mevcut fanlarıma benzeyen bir fan bulup bunu aynı kontrolcüye bağlasam olur mu ? yani nasıl bağlarım.

şöyle yapmaya karar verdim. benim zaten kasa içinda RGB kontrolü sağladığım bir kontrolcüm var. ben corsair markalı mevcut fanlarıma benzeyen bir fan bulup bunu aynı kontrolcüye bağlasam olur mu ? yani nasıl bağlarım.
zannetmiyorum o fanlar r gb ll120ler argb kontrolculeri farkli olabilir

LL120'yi 3'lü paket olarak alırsan kontrolcüsü çıkıyor, onunla LL120 fanları iCUE'dan kontrol edebilirsin ama SPEC-DELTA'nın kendi fanlarını takamazsın.

LL120'yi 3'lü paket olarak alırsan kontrolcüsü çıkıyor, onunla LL120 fanları iCUE'dan kontrol edebilirsin ama SPEC-DELTA'nın kendi fanlarını takamazsın.
iş çok karışık olduğu için üste ekstra fan takmamaya karar verdim. fan değil de sıvı soğutma taksam olur mu 240lık ? işlemcim R5 3500x mpk söylemiştim daha önce.

iş çok karışık olduğu için üste ekstra fan takmamaya karar verdim. fan değil de sıvı soğutma taksam olur mu 240lık ? işlemcim R5 3500x mpk söylemiştim daha önce.
Modeli ne olacak soğutucunun?

Modeli ne olacak soğutucunun?
sıvı soğutmaların bu kadar pahalılaştığını yeni fark ettim. eğer düzgün bir indirim olursa şunu alabilirim. https://www.itopya.com/corsair-hydro-series-h45-120mm-radyator-sivi-sogutma-sistemi/ bunu alıp yanında 1 adet siyah fan alırım şu anki egzoz fanı gibi. önde 3 adet havayı içeri çeken fan, üstte 2 adet havayı dışarı veren fan ve arkada 1 adet havayı dışarı verecek şekilde ayarladığım sıvı soğutmayı takarım. sanırım. nasıl olacak bu ya tam çıldırmalık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,829
Üyeler
190,649
Son üye
MarinLaw
Geri