Bende Ram:CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3000MHz Var Sorunla KarşılaşmadımCorsair LPX RAM Neden Alınmaz? Soru belli bir yerde okudum fakat sebebini anlatmamış adam bilgisi olan varsa bir yardımcı olabilir mi?
@RevDeisDou @crazyreignCorsair LPX RAM Neden Alınmaz? Soru belli bir yerde okudum fakat sebebini anlatmamış adam bilgisi olan varsa bir yardımcı olabilir mi?
Alınmaz değil uygun fiyata bulursan alınır ama çipsetleri kötü özellikle OC yaparken canınızı sıkabilirCorsair LPX RAM Neden Alınmaz? Soru belli bir yerde okudum fakat sebebini anlatmamış adam bilgisi olan varsa bir yardımcı olabilir mi?
ben kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadımCorsair LPX RAM Neden Alınmaz? Soru belli bir yerde okudum fakat sebebini anlatmamış adam bilgisi olan varsa bir yardımcı olabilir mi?
konuyla alakalı değil ama 3600 nasıl 4.2 yaptın zor mu
Bende Ram:CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3000MHz Var Sorunla Karşılaşmadım
Hey Allah'ım ya Rabbim, siz kulllandınız sorun yaşamadınız diye ürün tamamen sorunsuz mu olacak?ben kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım
Ben tamamen sorunsuz demedim ama bahsetsiğin siyah mavi ekran sorunları ben hiç karşılaşmadım CL16 değeri hakkında bişi demicem ama elbet sorun yaşayan olmuşturNedense özellikle Vengeance LPX'lerde XMP açarken sistemin açılmaması/siyah ekran olması/mavi ekran vermesi gibi durumları çok görüyorum, sebebini bilmiyorum.
Bir de XMP gecikmeleri yüksek, başına CL16 yazıyorlar Eyvallah da gerisi -20-20-38 diye gidiyor . Muadil olarak bi' tık daha iyileri var. (ürün kodu 3000C16 diye biteninden bahsediyorum.)
Hey Allah'ım ya Rabbim, siz kulllandınız sorun yaşamadınız diye ürün tamamen sorunsuz mu olacak?
Hah, öyle diyeceksin işte, "Ben sorun yaşamadım" ile olmuyor.Ben tamamen sorunsuz demedim ama bahsetsiğin siyah mavi ekran sorunları ben hiç karşılaşmadım CL16 değeri hakkında bişi demicem ama elbet sorun yaşayan olmuştur
Gerisi kaç olmalı -16-16-16 mı ?Bir de XMP gecikmeleri yüksek, başına CL16 yazıyorlar Eyvallah da gerisi -20-20-38 diye gidiyor