Muri 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2,583 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim Murat Aslan Kaşko 19 Ağustos 2020 #1 klavyemin corsair olmasından dolayı mouseyi de corsair alayım dedim.wireless hafif ve sarjı olabildigince uzun bir mouse bakıyorum.tavsiyeleriniz?
klavyemin corsair olmasından dolayı mouseyi de corsair alayım dedim.wireless hafif ve sarjı olabildigince uzun bir mouse bakıyorum.tavsiyeleriniz?
A Anonymous? 80+ Bronze Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 1,099 20 Ağustos 2020 #2 Ironclaw rgb,harpoon rgb ve dark core dışında corsair'de wireless bir mouse yok gibi Ben olsam dark core alırdım.
Ironclaw rgb,harpoon rgb ve dark core dışında corsair'de wireless bir mouse yok gibi Ben olsam dark core alırdım.
Muri 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2,583 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim Murat Aslan Kaşko 20 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 İnfazcının Oğlu yazmış: Ironclaw RGB,harpoon RGB ve dark core dışında corsair'de wireless bir mouse yok gibi Ben olsam dark core alırdım. Devamı için tıklayın... teşekkürler.
İnfazcının Oğlu yazmış: Ironclaw RGB,harpoon RGB ve dark core dışında corsair'de wireless bir mouse yok gibi Ben olsam dark core alırdım. Devamı için tıklayın... teşekkürler.