🔥İndirim Corsair MP600 Pro 2TB M2 SSD 7222TL

zadey

80+
Reaksiyon skoru
20
Corsair MP600 Pro Nh 2TB Satış Yeri: https://www.hepsiburada.com/corsair...5700mb-pcie-4-0-nvme-m-2-ssd-p-HBCV00005K3USS
Üründen bu fiyatta fazla stok yok bildiğim kadarıyla ürün stoğu hepsiburada haricinde başka yerde de yok, burdaki hepsiburada satıcısında az sayıda var.
Website Hız verileri: 7000 Okuma -5700MB Yazma PCIe 4.0 Nvme M.2 SSD
7222TL Ye Hepsiburada'da satılıyor.
İthalatçı Firma: BOĞAZİÇİ BİLGİSAYAR TİCARET VE SANAYİ A.Ş (İthalatçı garantisi 2 Yıldır)
5 Yıl Corsair Marka Üretici Garantisi mevcut.
PS5 Uyumludur.
Okuma Yazma 1.0 M IOPS Okuma ve 1.2M IOPS YAZMA
SSD TBW: 1400 TBW (Yazılabilecek Terabayt Ömrü)
2GB DDR4 DRAM Mevcut ve 3D TLC NAND teknolojisi kullanmakta.

Benim Aldığım Hız verileri:
ss4.webp

Yük altında ve çalışırkenki Isı değeri
ısı.webp

Ekler

• ısı.webp
    ısı.webp
    5.1 KB · Hit: 21
  • ss4.webp
    ss4.webp
    24.9 KB · Hit: 23
soğutucusuz çok ısınıyor denmiş. kasada kullanacak için soğutucu takılır ama laptop için sorun. fiyat çok iyi ama pasif soğutuculu olduğu için sabah adata legend 900 pro aldım. umarım laptopta ısı sorunu yaşatmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı sizce ? Windows için
özellikler çok iyi. desktop için pasif soğutucu takıp alırdım.

soğutucusuz çok ısınıyor denmiş. kasada kullanacak için soğutucu takılır ama laptop için sorun. fiyat çok iyi ama pasif soğutuculu olduğu için sabah adata legend 900 pro aldım. umarım laptopta ısı sorunu yaşatmaz

özellikler çok iyi. desktop için pasif soğutucu takıp alırdım.
pasif soğutucu dediğiniz anakartın üzerinde bulunan soğutucu mu

pasif soğutucu dediğiniz anakartın üzerinde bulunan soğutucu mu
hayır . ssd üzerindeki sadece metal soğutucu. ssdler normalde soğutucusuz satılır, fanlı yada fansız soğutucu ile stabil ısınmadan çalışırlar. örnek piyasada satılan pasif soğutucu. laptop için bunlar biraz sıkıntı, kalın oluyor ve alt kapak kapanmıyor. fabrikasyon pasif soğutucu daha ince olabiliyor. o nedenle adata aldım 3.45mm kalınlık diyor. gelince takıp göreceğiz kasayı sıkıştırıyor mu sıkıştırmıyor mu.

1764272695028.webp

Corsair MP600 Pro Nh 2TB Satış Yeri: https://www.hepsiburada.com/corsair...5700mb-pcie-4-0-nvme-m-2-ssd-p-HBCV00005K3USS
Üründen bu fiyatta fazla stok yok bildiğim kadarıyla ürün stoğu hepsiburada haricinde başka yerde de yok, burdaki hepsiburada satıcısında az sayıda var.
Website Hız verileri: 7000 Okuma -5700MB Yazma PCIe 4.0 Nvme M.2 SSD
7222TL Ye Hepsiburada'da satılıyor.
İthalatçı Firma: BOĞAZİÇİ BİLGİSAYAR TİCARET VE SANAYİ A.Ş (İthalatçı garantisi 2 Yıldır)
5 Yıl Corsair Marka Üretici Garantisi mevcut.
PS5 Uyumludur.
Okuma Yazma 1.0 M IOPS Okuma ve 1.2M IOPS YAZMA
SSD TBW: 1400 TBW (Yazılabilecek Terabayt Ömrü)
2GB DDR4 DRAM Mevcut ve 3D TLC NAND teknolojisi kullanmakta.

Benim Aldığım Hız verileri:
Alıntıyı görüntüle

Yük altında ve çalışırkenki Isı değeri
Alıntıyı görüntüle
Aldım bir tane neden ithalatçı garanti? Satıcı Hepsiburada değil mi yurtdışından gelmiyor ürün

@Memo256 soğutucu 300tl bişi, ben almadım çünkü anakartımın pasif soğutması mevcut. alacak arkadaş ekstra 300tl soğutma bloğu alırsa tadından yenmez.

kart dolmasa yatırımlık bile alınırdı valla. kaçıp gidecek gül gibi fırsat

@Memo256 soğutucu 300tl bişi, ben almadım çünkü anakartımın pasif soğutması mevcut. alacak arkadaş ekstra 300tl soğutma bloğu alırsa tadından yenmez.
Eyvallah. Son sorum attığın görselde yazma hızı nasıl 6827 maximum yazma hızı 5700 gösteriyor ürün bilgilerinde.

@Memo256 hocam hepsiburada satıcısı olsa da ithal eden firmanın kağıtı içinden çıktı bu konuda bilgim olmadığı için yorum yapamam lakin 5 yıl üretici garantisi 2 yıl da ürünü ithal eden şirketin garantisi var. ithal eden BOĞAZİÇİ BİLGİSAYAR TİCARET VE SANAYİ A.Ş 2 yıl ithal eden firma garanti veriyor ve bir sürü servisleri var ürünle ilgili sorun yaşayacağını sanmam ama bozulsa muhtemelen yeni sıfır ürün gelir. keza uzun ömürlülük konusunda bu ürün oldukça iyi görünüyor özelliklerine bakarsak.

@Memo256 hocam hepsiburada satıcısı olsa da ithal eden firmanın kağıtı içinden çıktı bu konuda bilgim olmadığı için yorum yapamam lakin 5 yıl üretici garantisi 2 yıl da ürünü ithal eden şirketin garantisi var. ithal eden BOĞAZİÇİ BİLGİSAYAR TİCARET VE SANAYİ A.Ş 2 yıl ithal eden firma garanti veriyor ve bir sürü servisleri var ürünle ilgili sorun yaşayacağını sanmam ama bozulsa muhtemelen yeni sıfır ürün gelir. keza uzun ömürlülük konusunda bu ürün oldukça iyi görünüyor özelliklerine bakarsak.
Sanırım benim anakartta da var soğutma bloğu var çünkü. MSI PRO B650-A haricen almama gerek yok diye düşünüyorum. Aldım bu arada teşekkürler herkese.

@Memo256 okuma yazma hızları resmi sitede 7000 okuma 5700 yazma gözüküyor lakin o konuda bilgim yok okuma yazma hızım resmi sonuçlardan daha iyi çıktı hatta tekrar senin için test ediyorum ama sonuçlar beklediğimden yine daha iyi geldi sebebini söylemesemde tesadüf olmadığı kesin neyse fazla sayının zararı olmaz :D

okuma yazma testi video izlerken ve arka planda oyun indirirken yaptım.

güncel değerler:
değerler.webp

Sanırım benim anakartta da var soğutma bloğu var çünkü. MSI PRO B650-A haricen almama gerek yok diye düşünüyorum. Aldım bu arada teşekkürler herkese.
bende de MSI PRO B650 WIFI var. okuma yazma testlerini bu anakartta yaptım.

Geri