louis bloom
80+ Silver
bu ramlere bu fiyat iyi mi ? daha uyguna bulabilmek mümkün mü ?
1000 kere söyledim iyi değil. Corsair iyi değil. Corsair RAM iyi değil. Değil.
hocam ama her seyim corsair peki uygun fiyatli 2x8 gb saglam ram onerir misiniz bundan daha iyi almam lazim artik rami1000 kere söyledim iyi değil. Corsair iyi değil. Corsair RAM iyi değil. Değil.
hocam ama her seyim corsair peki uygun fiyatli 2x8 gb saglam ram onerir misiniz bundan daha iyi almam lazim artik rami
SL modelleri bile mi1000 kere söyledim iyi değil. Corsair iyi değil. Corsair RAM iyi değil. Değil.
Kendim SL modeli sattım daha yeni. Berbat RGB' den vazgeçmeye değecek kadar hemde.SL modelleri bile mi
Xpg gammix d30 kullanıyor um tavye ederimhocam ama her seyim corsair peki uygun fiyatli 2x8 gb saglam ram onerir misiniz bundan daha iyi almam lazim artik rami
hocam lutfen bana artik bi ram onerin almam lazim en az 3600mhz 2x8gb olacak sekilde f/pKendim SL modeli sattım daha yeni. Berbat RGB' den vazgeçmeye değecek kadar hemde.
arıza veriyorlar. crucial ballistix en mantıklısı.Xpg gammix d30 kullanıyor um tavye ederim
Yukarıda önerdim.hocam lutfen bana artik bi ram onerin almam lazim en az 3600mhz 2x8gb olacak sekilde f/p