Dostum gerçekten 8-16gbit olayını araştırman lazım doğrusunu öğrenince aaa haklıymışsın diyeceğine eminim
ben sana burada anlatsam belli ki beni anlamayacaksın ama lütfen doğru yerlerden araştır çünkü dediğim gibi 8-16gbit olayı sadece ramlerin üstünde ki modüller yani DRAM ile alakalı ram çiplerinin kalitesi ile yakından uzaktan zerre kadar alakası yok. Ram çipleri nm bazında gelişim ile ilerliyorlar bu bahsettiğin 8-16gbit ise bambaşka bir şey.
Ayrıca çiplerin revizyonları hakkında fazlasıyla bilgim var geçmiş mesajlarıma bakarsan burada bile farklı farklı bilgiler verdiğimi görürsün. Sana e-die derken örnekte bulundum kalkıp da e-die C9BJZ diye tek tek örnek mi vermem gerekiyor?
Dostum kusura bakma ama öğrenmeye kapalı olarak görünüyorsun şu an.
Ne yazarsam yazayım bildiğini savunmaktan öteye gidemeyeceksin.
"nm" üretim sürecinden bahsetmişsin ki inanılmaz saçma bir şey bu.
O zaman 20nm Boltzmann Samsung B-Die, 17nm Micron Rev.E-Die'dan daha kötü? Tabii ki hayır.
Daha fazla yazmak istemiyorum çünkü kuralları da şu an ihlal ediyorsun. Bilgin olmadığı bir konu hakkında mesaj yazıyorsun.
Öğrenmeye açık olsan anlatmak için elimden geleni yapardım fakat bilmediğin halde yarım bilgini savunman sadece tatsız tartışmanın ötesine gidemeyecek.
Yazdığın şey senin fikrin ve herhangi bir dayanağı da görünmüyor.
Mümkünse araştırmadan veya kaynaksız bir bilgi yazma çünkü üzülerek uyarı vereceğim.
Herhangi bir kaynak bulabilirsen beni etiketle ve ben de göreyim, eğer yanlış biliyorsam -ki epey süredir araştırıyorum hatta deneyimlediklerim bile var- bunu düzelteyim.
İyi forumlar.