arisaka
80+ Bronze
Dostum şaka mısın? utanmadan bir de bana bilgin olmadığı konular diyorsun. Kaynak mı? o kaynağı senin atman gerekiyor çünkü tırnak ucu kadar bilgin olmadığı konular hakkında komik komik yorumlar yapmışsın. Bana tek bir tane 8-16gbit üretim farkının çip kalitesinin etkilediği ile ilgili kaynak at ben kendimi uzaklaştırıcam bir daha da foruma girmicem. Hani yazmıyım yazmıyım diyorum da bu kadar bilgi kırıntısıyla bu kadar cesaretli olman sanırım ''moderatör'' olmandan kaynaklı.Dostum kusura bakma ama öğrenmeye kapalı olarak görünüyorsun şu an.
Ne yazarsam yazayım bildiğini savunmaktan öteye gidemeyeceksin.
"nm" üretim sürecinden bahsetmişsin ki inanılmaz saçma bir şey bu.
O zaman 20nm Boltzmann Samsung B-Die, 17nm Micron Rev.E-Die'dan daha kötü? Tabii ki hayır.
Daha fazla yazmak istemiyorum çünkü kuralları da şu an ihlal ediyorsun. Bilgin olmadığı bir konu hakkında mesaj yazıyorsun.
Öğrenmeye açık olsan anlatmak için elimden geleni yapardım fakat bilmediğin halde yarım bilgini savunman sadece tatsız tartışmanın ötesine gidemeyecek.
Yazdığın şey senin fikrin ve herhangi bir dayanağı da görünmüyor.
Mümkünse araştırmadan veya kaynaksız bir bilgi yazma çünkü üzülerek uyarı vereceğim.
Herhangi bir kaynak bulabilirsen beni etiketle ve ben de göreyim, eğer yanlış biliyorsam -ki epey süredir araştırıyorum hatta deneyimlediklerim bile var- bunu düzelteyim.
İyi forumlar.
Kingston açıklıyor olayın özetini. Al öğren allah aşkına lütfen bilgi kırıntınızla forum köşelerinde insanlara bir şeyler öğretmeye kalkmaıyn.