Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle yeni bir pc topladım yakın zamanda ilk defa 1 saat önce elektrik gitti ve sinir oldum geri geldi bekledim ve geri açtım sizce bir şey olmuşmudur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
bişe olmamıştırHerkese iyi geceler diliyorum öncelikle yeni bir pc topladım yakın zamanda ilk defa 1 saat önce elektrik gitti ve sinir oldum geri geldi bekledim ve geri açtım sizce bir şey olmuşmudur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
psu kaliteli yani hiçbişe olmamıştır rahat olHerkese iyi geceler diliyorum öncelikle yeni bir pc topladım yakın zamanda ilk defa 1 saat önce elektrik gitti ve sinir oldum geri geldi bekledim ve geri açtım sizce bir şey olmuşmudur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Teşekkürler hocam saolun içim rahatladı bir tıkta olsabişe olmamıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu kaliteli yani hiçbişe olmamıştır rahat ol
Hocam merhaba bu masaüstü pcler için akım korumalı 3’lü prizler satılıyor bunları alabilirsiniz elektirik vb. Gittiginde sıkıntı çıkarmasın diyeHerkese iyi geceler diliyorum öncelikle yeni bir pc topladım yakın zamanda ilk defa 1 saat önce elektrik gitti ve sinir oldum geri geldi bekledim ve geri açtım sizce bir şey olmuşmudur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Hocam aldım zaten 130 tl ye brennenstuhl 13500 A kullanıyorumAkım korumalı priz al kafan rahatlasın. Çok maliyetli değil
Kullanıyorum hocam 130 tl ye aldım brennenstuhl 13.500AHocam merhaba bu masaüstü pcler için akım korumalı 3’lü prizler satılıyor bunları alabilirsiniz elektirik vb. Gittiginde sıkıntı çıkarmasın diye
Birde psu almamı önerir misiniz? sizce almalımıyım ?Hocam merhaba bu masaüstü pcler için akım korumalı 3’lü prizler satılıyor bunları alabilirsiniz elektirik vb. Gittiginde sıkıntı çıkarmasın diye
Teşekkürler hocam saolun inşallah sıkıntı olmaz dediğiniz gibiEndişelenme bir şey olmaz.
yok bu kadar telaşa gerek yok sıkıntı olmazHocam aldım zaten 130 TL ye brennenstuhl 13500 A kullanıyorum
Kullanıyorum hocam 130 TL ye aldım brennenstuhl 13.500A
Birde psu almamı önerir misiniz? sizce almalımıyım ?
teşekkürler hocam eywallahyok bu kadar telaşa gerek yok sıkıntı olmaz
sıkıntı olmaz diyosunuz yani şuan pc deyim oyun giresim var korkuyorum gidicek diye inşallah gitmezOlmaz
bende de VS 650 var aynı durum bende de oldu hatta gitti sonra hızlıca tekrar gitti geldi hala sağlam maşallah