Corsair Spec Delta RGB fan kontrolü

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
216
Arkadaşlar iyi forumlar, benim specdelta RGB kasam var anakartım msi mpg x570 gaming edge wifi
sorunum şu bu öndeki 3 adet fanların "RGB" kontrolünü bilgisayar yazılım üzerinden yapamıyorum, bu fanların kasa içersinde bir tane kontrolcüsü var ama kasa içini açıp renk değiştirmek falan büyük zahmet gerçekten bu fanların kontrolcüye giden girişini anakart'da nereye takarsam bilgisayar üzerinden kontrolünü sağlayabilirim.

Arkadaşlar iyi forumlar, benim specdelta RGB kasam var anakartım msi mpg x570 gaming edge wifi
sorunum şu bu öndeki 3 adet fanların "RGB" kontrolünü bilgisayar yazılım üzerinden yapamıyorum, bu fanların kasa içersinde bir tane kontrolcüsü var ama kasa içini açıp renk değiştirmek falan büyük zahmet gerçekten bu fanların kontrolcüye giden girişini anakart'da nereye takarsam bilgisayar üzerinden kontrolünü sağlayabilirim.
argb girişi var mı anakartta baktın mı ?

Anakartında 2 tane RGB başlığı var, telefonda olduğum için atamıyorum buraya ama anakart üzerinden kontrol etmen mümkün.

x570-edge-performance.jpg
Kırmızı ile işaretlediğim yerde JRGB1'diye bir giriş var acaba oraya mı takıcam?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,223
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri