Neler Yeni

Corsair Spec Delta RGB fan kontrolü

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Arkadaşlar iyi forumlar, benim specdelta RGB kasam var anakartım msi mpg x570 gaming edge wifi
sorunum şu bu öndeki 3 adet fanların "RGB" kontrolünü bilgisayar yazılım üzerinden yapamıyorum, bu fanların kasa içersinde bir tane kontrolcüsü var ama kasa içini açıp renk değiştirmek falan büyük zahmet gerçekten bu fanların kontrolcüye giden girişini anakart'da nereye takarsam bilgisayar üzerinden kontrolünü sağlayabilirim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Arkadaşlar iyi forumlar, benim specdelta RGB kasam var anakartım msi mpg x570 gaming edge wifi
sorunum şu bu öndeki 3 adet fanların "RGB" kontrolünü bilgisayar yazılım üzerinden yapamıyorum, bu fanların kasa içersinde bir tane kontrolcüsü var ama kasa içini açıp renk değiştirmek falan büyük zahmet gerçekten bu fanların kontrolcüye giden girişini anakart'da nereye takarsam bilgisayar üzerinden kontrolünü sağlayabilirim.
argb girişi var mı anakartta baktın mı ?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anakartında 2 tane RGB başlığı var, telefonda olduğum için atamıyorum buraya ama anakart üzerinden kontrol etmen mümkün.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

x570-edge-performance.jpg
Kırmızı ile işaretlediğim yerde JRGB1'diye bir giriş var acaba oraya mı takıcam?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Top Bottom