Neler Yeni

Corsair Spec Delta RGB modülü kırıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burakcan Konuk
1312321323.jpg
WhatsApp Görsel 2023-03-10 saat 13.50.42.jpg
123123.jpg
asdas.jpg
WhatsApp Görsel 2023-03-10 saat 13.50.45.jpg

Resimlerde gördüğünüz gibi. Kasa fanları çalışıyor ama ışıkları çalışmıyor. Kasanın ışıklarını kontrol etmemi sağlayan modül kırıldı aynısından da bulamıyorum. Ne yapmam lazım ya da bunun yerine ne kullanmam lazım kasanın ışıklarının çalışması ve kontrol edebilmem için? Anakartım RGB kontrol desteklemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu aparatı alsam kasanın ledleri yanar mı veya işimi görür mü?

CANAKBAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Akbal
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Küçük aparattan da bulabilirsen yerine lehimlenebilir.

aşırı basit bir şekilde tamir yapabilirsin

bir dakika bekle

USB-RGB-denetleyici-DC5V-Led-Dimmer-ile-3-tu-lar-4-Pin-di-i-konnekt-r.jpg_Q90.jpg_.webp

şu arkadaştan alıyorsun 20-30 liraya bulursun elektrik-elektronikçilere git . bunu kes kabloyu içinden bir kırmızı biri siyah iki kablo çıkacak onları nasıl birleştireceğine karar veririz hele bi al da ,basit bir şey relax, o elindeki parça belki daha pahalıdır bilemiyorum ,daha ucuz da aynı kablodan alırsın ki bence değil, dediğimi yaparız kolay bişey rahat ol

+ senin uç erkek ya, aynı bu kabloyu aldığın yerde onun miniğik bir ucu var çift tarafı erkek, dersin ordaki kişiye abi bunu erkek yapmak için küçük bir şey varmış diye ondan da para alacağını sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burakcan Konuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu apartı istememin sebebi eğer şuanki aparatı tamir edersem 3 adet fanım rgb olarak çalışıcak 4. fanı yeni aldım normalde o fan rgb değildi fakat anlayabildiğim kadarıyla kasa kabloları 3 adet rgbfan destekliyip 2 adet rgbsiz fan destekliyor o yüzden bu aparatı alsam 4 fanı da senkronize bir şekilde çalıştırabilirmiyim diye düşünüyorum?
onu bilemiyorum

Top Bottom