Yardım Corsair Strafe Cherry Mx Silent klavyeye iade çıktı ne yapılmalı?

jackarmis

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba, herkese iyi günler.

Bu klavye sahibim: Corsair Strafe RGB MK.2 Cherry MX Silent RGB Mekanik Kablolu Gaming Klavye - CH-9104113-TR - incehesap.com

Oyunlarda bazen Q-W-F gibi tuşlar çalışmıyordu, İncehesap'a yazıp garantiye yolladım ve iade çıktı. Yalnız ürün ellerinde olmadığı için bana şu klavyeyi önerdiler: Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming Klavye - CH-9109010-TR - incehesap.com

1 Saat araştırıp size dönüş yapayım dedim, size sormadan iş yapmak istemedim. Burada çok tecrübeli, bilgili arkadaşlar var çünkü. Sizce kabul edeyim mi? Para iadesi istesem 1 yıl 8 ay kadar önce 700 TL ye aşırı indirim varken almıştım bu klavyeyi. Sanırım 700 TL iade ederler ve bir anlamı kalmaz. Bu klavyeyi kabul mu edeyim, yoksa muadil başka klavyeler mi isteyim napayım? Mesela K-70 serisinin bana önerdiklerinden 300-400 TL daha pahalı klavyeleri var. Onları talep etsem saygısızlık-yüzsüzlük mü olur, etmeli miyim, yoksa direkt önerdiklerini mi kabul etmeliyim? Yardımcı olup, fikir belirtenlere şimdiden bin kez teşekkür ediyorum.

Önerilen klavye gayet güzel ve sizin eski klavyenizin muadili gibi görünüyor. nesini beğenmediniz tam olarak? İade istemeyin tabii ki değişim isteyin. Kendi beğendiğiniz modelleri de buraya atın onlara bakalım. Eğer onlar da muadiliyse çok üst model değillerse talep edebilirsiniz yüzsüzlük olmaz.

Önerilen klavye gayet güzel ve sizin eski klavyenizin muadili gibi görünüyor. nesini beğenmediniz tam olarak? İade istemeyin tabii ki değişim isteyin. Kendi beğendiğiniz modelleri de buraya atın onlara bakalım. Eğer onlar da muadiliyse çok üst model değillerse talep edebilirsiniz yüzsüzlük olmaz.
1.5 saattir durmadan araştırıyorum, önerilen klavyenin çok övüldüğünü gördüm. İncehesap'taki Corsair klavyelere bakarken bana önerdiklerinin Pro modelini gördüm. Linkini aşağıya bırakıyorum. Bunu falan talep etsem yüzsüzlük olur mu diye düşündüm ama önerdikleri de çok içime sindi. Hem araştırmam hem de sizlerin yorumu sayesinde. Bu arada 2 klavye arasındaki farkı bile bilmiyorum, sadece birinde pro ve fiyat farkı olduğu için söyledim.

Normal k70 ile çoğu özelliği aynı . Keycap malzemesi farklı ve Axon diye 8000 hz tarama özelliği vs var(Çokta etki etmez 1000 hz fazlasıyla yeterli).
Önerdikleri ürün sizin eski klavyenize daha denk bence . Sizin talep edeceğiniz belli ki daha üst modeli. Pro modeli için üzerine fiyat farkı ödemeniz gerekir.
Bence güzel teklif sunmuşlar eğer Cherry mx red yani lineer tuşlar hoşunuza gidiyorsa(Önceki kullandığınız da lineerdi) size önerdiklerini alın geçin derim ben.

Normal k70 ile çoğu özelliği aynı . Keycap malzemesi farklı ve Axon diye 8000 hz tarama özelliği vs var(Çokta etki etmez 1000 hz fazlasıyla yeterli).
Ama önerdikleri ürün sizin eski klavyenize daha denk bence . Sizin talep edeceğiniz belli ki daha üst modeli. Pro modeli için üzerine fiyat farkı ödemeniz gerekir.
Bence güzel teklif sunmuşlar eğer Cherry mx red yani lineer tuşlar hoşunuza gidiyorsa(Önceki kullandığınız da lineerdi) size önerdiklerini alın geçin derim ben.
Açgözlülük yapmayım o zaman, önerdiklerini kabul edeyim. Benimki sessizdi baya, silent diye geçiyordu. Bunda biraz mekanik klavyenin zevkini alırım diye düşünüyorum.

Aç gözlülük değil talep edilebilir tabii ki ama kabul edeceklerini zannetmiyorum fiyat farkı çıkarmadan.
Basış hissi silent red ile aynıdır cherry mx red'in sadece biraz daha sesli olur youtubedan karşılaştırmalarına bakabilirsin.

Aç gözlülük değil talep edilebilir tabii ki ama kabul edeceklerini zannetmiyorum fiyat farkı çıkarmadan.
Basış hissi silent red ile aynıdır cherry mx red'in sadece biraz daha sesli olur youtubedan karşılaştırmalarına bakabilirsin.
Tam istediğim gibi, ne çok ses, ne silent istiyordum, ortası bir şey bakıyordum. tam istediğim bir ürüne benziyor. Servise pro modelini ilet, ordan cevap bekle vs vs. süreç baya uzayacaktı. Uğraşmadan önerdiklerini kabul ettim ve çok içime sindi. Yardımın için gönülden teşekkür ediyorum sana.

İncehesabı zerre sevmem ama adil davranıp güzel ürün teklif etmişler.

Aynı klavyeden kullanıyorum, çok memnunum, en doğrusunu yapmışsın kabul etmekle. Bileğin-parmakların pozisyonunu çok iyi ayarlamışlar, yazarken adeta parmaklar akıyor.

İncehesabı zerre sevmem ama adil davranıp güzel ürün teklif etmişler.
Corsair servisi bu ürünü önermiş, incehesap değil. İncehesap bana sadece iletiyor servis bu ürünü önerdi diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

K70 canavar gibi klavye. kabul et.
Aynı klavyeden kullanıyorum, çok memnunum, en doğrusunu yapmışsın kabul etmekle. Bileğin-parmakların pozisyonunu çok iyi ayarlamışlar, yazarken adeta parmaklar akıyor.
Çok mutlu oldum yorumlarınıza, sağ olun dostlar. Umarım 0, sorunsuz bir ürün yollarlar.

Arkadaşlar yeni ürün geldi ama paketi açtığımda bazı tuşların yerinden çıktığını görüyorum. Bu sorun teşkil eder mi? @Amanita @swordfish @hopecrash ürün 0 dır diye düşünüyorum.

E55E09C3-1FDB-4C40-92B4-C79A0C8E373C.jpeg

Bunlar nasıl iş yapıyorlar hayret. Tuşlar çalışıyorsa bir sorun olacağını sanmam. Aydınlatmaya da bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,209
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri