KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
al-sat gider mi?
Yazıyı yazan benim. Şuanki ismiyle satıcı PELİCAN, asıl firma İZOLY. Bunlar harici sıkıntı olacağını sanmıyorum. DFS vs sorunsuz gelecektir.Konuyu görünce direk aklıma geldi ama DFS Bilgisayar satıyormuş, güvenilir. Alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayır 700₺ ye satan var zaten 2x 8 ramlerial-sat gider mi?
Her b450 a320 postunun altında varsın ha usta ne zaman girsem gruba .dYazıyı yazan benim. Şuanki ismiyle satıcı PELİCAN, asıl firma İZOLY. Bunlar harici sıkıntı olacağını sanmıyorum. DFS vs sorunsuz gelecektir.
Param ve kuponlarım hesabıma gelsin, tekrar farklı satıcıdan alacağım. RAM lazım
Hocam bu kuponları açıklamasında belirtmediği halde pc donanımlarında kullanamıyorum nasıl aldınız?Hayır 700₺ ye satan var zaten 2x 8 ramleri
Tık Hızı kuponla 370₺ ye Fury Beast aldım ben 2 tane misal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her b450 a320 postunun altında varsın ha usta ne zaman girsem gruba .d
Kuponları bu donanımlarda kullanamıyorum ben.n11 kuponuda oluyor 40 TL gece onuda kullanın
alın şimdi hattaTık Hızı Kupon Kampanyası - n11.com
Tık Hızı Kupon Kampanyası ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Knk bazı parçalarda indirim veya bazı kuponlar geçmeyebilir yazıyor benim aldığım ramHocam bu kuponları açıklamasında belirtmediği halde pc donanımlarında kullanamıyorum nasıl aldınız?
Kuponları bu donanımlarda kullanamıyorum ben.
Ucuz AM4 anakartlar benden sorulurHayır 700₺ ye satan var zaten 2x 8 ramleri
Tık Hızı kuponla 370₺ ye Fury Beast aldım ben 2 tane misal.
Her b450 a320 postunun altında varsın ha usta ne zaman girsem gruba .d
Hacı abi bende aynı yerden almışım Rami umarım sıkıntı yoktur alırken sende adı pelikan mıydı elektronik 11 di şuan pelikan gözüküyorUcuz AM4 anakartlar benden sorulur
Bunların sahtesi var mı bilmiyorum. Test imkanın varsa tak sisteme bi kontrol etHacı abi bende aynı yerden almışım Rami umarım sıkıntı yoktur alırken sende adı pelikan mıydı elektronik 11 di şuan pelikan gözüküyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Farklı marka ve Cl degerleri uyumsuzluk yaratmıyorsa sorun yok zaten Intel işlemci 2666mhz destekliyor3200 mhz çalışır 3600 mhz olan ramlerin.
%100 sahte bence Kingstonlard sahte vardı zatenHacı abi bende aynı yerden almışım Rami umarım sıkıntı yoktur alırken sende adı pelikan mıydı elektronik 11 di şuan pelikan gözüküyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sistemim yok kiBunların sahtesi var mı bilmiyorum. Test imkanın varsa tak sisteme bi kontrol et
%100 sahte bence Kingstonlard sahte vardı zaten
N11 iade süresi ne kadar ? Kuzenime göndereyim biBunların sahtesi var mı bilmiyorum. Test imkanın varsa tak sisteme bi kontrol et
Memtest sadece sağlamlığını ölçer. Eğer sahte gelen RAM sağlamsa Memtest "abi bu ram okey sorun yok" der. Bu programdan detaylı çip markasına, seri numarasına falan bak hocam. Sahte olanda hiçbir şey belli değil.