allahın belalari işteFiyat algımızı yerle bir ettiler şaka gibi abi 9k normalde ram için çok fazla ama bu fiyatlara ucuz diyebilecek seviyeye getirdiler yazık gerçekten
allahın belalari işteFiyat algımızı yerle bir ettiler şaka gibi abi 9k normalde ram için çok fazla ama bu fiyatlara ucuz diyebilecek seviyeye getirdiler yazık gerçekten
Hocam sizce bu anakart mı mantıklı yoksa ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI alınmalı 11.700 tl yeBen yumdum bile iniceğini sanmam indiğinide görmedim bu kasımda ama amazon beni çok mutlu etti resmen ordan dizdim her şeyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi anakartıma bakarken fiyat için hepsiburada da aldığım fiyata gördüm
MSI PRO X870-P WiFi DDR5 8200MHz(OC) Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart
https://app.hb.biz/iIWfp8b9Xsf2 taksit imkanıyla beraber iyiye geliyor diğer güvenilir satıcılarda 14 bin bandında
ben 4*16 yapacaktım yok amd sistemlerde 4 slot performansı kısarmış sanane kardeşim yatırımlık 2*16gb olacaktı şimdi mis gibiKeşke 40 gün öncede olsaydıkxpg lancer ı 900 bindi 13 bindi yaptılar
Hocam 2.ellere hiç baktınız mı, millet burnundan kıl aldırmıyor.Bu fiyatlar hala abartı geliyor bu fiyata alacağıma 2.el ram alıp aradaki farkla daha iyi işlemci almak daha mantıklı gibi geliyor nedense