❌İndirim Bitti! Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 DDR5 Ram 4499TL!

Reaksiyon skoru
70
Pckolik'te iyzico ile odeme secenegi var. İyzico cuzdaninizda para varsa mutlaka iyzico ile odeyin. Ramlerin chipset modeli SK hynix A'dır.

Ekler

• Screenshot_20250423_020428_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20250423_020428_com.opera.browser.jpg
    252.3 KB · Hit: 100
Son düzenleme:
Pckolik'te iyzico ile odeme secenegi var. İyzico cuzdaninizda para varsa mutlaka iyzico ile odeyin. Ramlerin chipset modeli sk hynix a'dır.

nedendir bilmem ama bu adamlara hiç güvenesim gelmiyor kaç kez mağazalarına gidip gezdim arkadaşım alışveriş yaptı ama bana bir tane ürün almak nasip olmadı işkilleniyorum bişeylerden ama adını koyamıyorum :D

nedendir bilmem ama bu adamlara hiç güvenesim gelmiyor kaç kez mağazalarına gidip gezdim arkadaşım alışveriş yaptı ama bana bir tane ürün almak nasip olmadı işkilleniyorum bişeylerden ama adını koyamıyorum :D
ben daha önce 2 defa alışveriş yapmıştım. şimdi ramler ile 3 oldu :). bir sıkıntı olucağını sanmıyorum. daha once ki alisveris deneyimlerim gayet guzeldi.

CL30 DDR5 ramleri bu fiyatlara bulmak bile zorlaştı artık ya

Muadili patriot viperler var 3.7k, ama tabi bunlar RGB + belki chip kalitesi farkı vardır bilemiyorum.

Almayın şu ucube ramleri. O kadar yüksek ki soğutucuları ne adam akıllı sıvı soğutma takılıyor, ne hava soğutma. Yüksekliği daha makul ramlerr yönelin. Vengeance pro sl 32gb kit var zamanında çok uyguna denk geldiği için aldım, şuanki aklım olsa asla almam.

Pckolik'te iyzico ile odeme secenegi var. İyzico cuzdaninizda para varsa mutlaka iyzico ile odeyin. Ramlerin chipset modeli SK hynix A'dır.

daha düşük fiyata Viper venomlar var onlarda hynix a chipini kullanıyorlar

RGB Viper Venom
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw_JzABhC2ARIsAPe3ynp1jGMSJnRndires976OeWpMeLqoW2Gxiykk4ZDWvNHwFOJeJenC9oaAn_4EALw_wcB

normal Viper Venom
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOoouq0lFloTq1gyUc0nhyhKvG_kQsrC7U5M3ZfjNbapvzJm4Sfl1

Daha önce toplama pc aldım. Ekran kartında sorun yaşadım milyon tane mail attım ama attım aradım ancak hiç bir şekilde ulaşamadım. İnstagram dan alsaydım adamlar en azından görüldü atıyorlardı. Bunlarda oda yok. Pc kolik incehesap bedava verseler dahi alınmaz.

Daha önce toplama pc aldım. Ekran kartında sorun yaşadım milyon tane mail attım ama attım aradım ancak hiç bir şekilde ulaşamadım. İnstagram dan alsaydım adamlar en azından görüldü atıyorlardı. Bunlarda oda yok. Pc kolik incehesap bedava verseler dahi alınmaz.
bende bir keresinde monitör alacaktım aradım bunu trendyol mağazanızda satışa sunar mısınız taksit seçeneği daha avantajlı dedim 30 dakika sonra güncelliyoruz efendim dediler ürünü direkt satıştan kaldırdılar bir daha koymadılar ksdflkjsdjfdlsdf

RGB için ekstra 1k vermeye değmez ben verdim siz vermeyin viper venom alın geçin

arkadaslar ben urunde gercekten bir indirim soz konusu oldugu icin paylastim. herkes bir agresif. viper venom diye bir urun varmis, tabii ki de onu da alabilirsiniz. ha viper venomda bir indirim soz konusu degil benim bildigim kadari ile. viperlar en ucuz ramlar klasmaninda. dogru duzgun bellek hiz asirtmasi yapiliyormu o ramlerde bilmiyorum. hicbir anakart ureticisinin destek sayfasinda da gormedim o ramleri. bu urun yurtdisinda 120-130 usd bandinda satiliyor vergisiz fiyati. pckolik konusunda bir sey diyemiyorum. ben daha once 2 defa alisveris yaptim kendilerinden. bir sikinti da yasamadim. iyzico cuzdanim ile 3800 liraya geldi bana ramler. iyzico cuzdanimdaki parayi harcama konusunda da iyi oldu site. sanki mahalle arası dukkanin linkini vermisim gibi tavirlariniz var. biraz daha usturuplu sekilde belirtebilirsiniz fikirlerinizi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ramlerin chipsetini nasıl öğreniyorsunuz?
hocam herhangi bir anakartin destek sayfasina girerseniz desteklenen ram modellerine ulasabilirsiniz. mumkunse yeni cikmis bir anakartlardan bakmanizi tavsiye ederim. en guncel modellere o sekilde ulasabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
arkadaslar ben urunde gercekten bir indirim soz konusu oldugu icin paylastim. herkes bir agresif. viper venom diye bir urun varmis, tabii ki de onu da alabilirsiniz. ha viper venomda bir indirim soz konusu degil benim bildigim kadari ile. viperlar en ucuz ramlar klasmaninda. dogru duzgun bellek hiz asirtmasi yapiliyormu o ramlerde bilmiyorum. hicbir anakart ureticisinin destek sayfasinda da gormedim o ramleri. bu urun yurtdisinda 120-130 bandinda satiliyor vergisiz fiyati. pckolik konusunda bir sey diyemiyorum. ben daha once 2 defa alisveris yaptim kendilerinden. bir sikinti da yasamadim. iyzico cuzdanim ile 3800 liraya geldi bana ramler. iyzico cuzdanimdaki parayi harcama konusunda da iyi oldu site. sanki mahalle arası dukkanin linkini vermisim gibi tavirlariniz var. biraz daha usturuplu sekilde fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
mahallendeki bilgisayarcinin bir tik ustu cunku, 1 ay once sitesine girmeye calissaydin bet reklami gorurdun domainlerini caldirdilar cunku

Bu yollardan gectigimiz icin artik boyle yazip geciyoruz

Geri