Neler Yeni

Öneri Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB RAM

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Linki şuraya bırakıyorum ; https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsaır-vengeance-16gb-ddr4-3000mhz-RAM-1190591.html?gclsrc=aw.ds&rbtc=||||p||&gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y8v4jOrH8kuUX4Fugtaa33zNqTwI2TKkSoVs3jfbXNYE4_s96VE3h4aAp6rEALw_wcB
Çok güzel indirime girmişti (700 TL) bende tercih ettim. Alacak olanlar kaçırmasın. Özellikleri harika. Tereddüt etmeyin , müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda ellerinde ürünün fotoğrafı olduğunu ve 8x2 şeklinde geldiğini söylediler.
***Tükendi***

Son düzenleme:

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ah ulan ah, fiyata bak fiyata! O RAM'leri iCUE'den kontrol etmek yok muydu be. Bunu görünce elimde olan Ballistix Tactical Tracer RGB'ye güç veresim gelmiyor vallahi. Hayırlı olsun :).

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah ulan ah, fiyata bak fiyata! O RAM'leri iCUE'den kontrol etmek yok muydu be. Bunu görünce elimde olan Ballistix Tactical Tracer RGB'ye güç veresim gelmiyor vallahi. Hayırlı olsun :).
3 yıldır bu anı bekliyordum. Hayalimin çok daha ötesinde bir sistem olacak bence. Kaybolma hea lazımsın :)

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Fiyat güzel. Şu an bana göre RGB bellekler içinde aydınlatma olarak en iyisi. Ben de bir 16 daha alıp 32 yapmayı düşünüyordum. Yalnız bu belleklerde sıvı soğutma yok, yanlış yazılmış sanırım.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Aga fiyata bak. 😱

Mediamarkt'ın indirimlerini takip etmek lazım. Bedavaya RAM dağıtıyor adamlar. Alamadığım için içim yanıyor şuan.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
iCUE üzerinde o kadar da çok ve göz alıcı bir seçenek yok, dert etmeyin o yüzden. Aldıktan 1 hafta sonra hiç bakmıyorsunuz bile. :)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
iCUE üzerinde o kadar da çok ve göz alıcı bir seçenek yok, dert etmeyin o yüzden. Aldıktan 1 hafta sonra hiç bakmıyorsunuz bile. :)
Hopppaa! Orada yanlışın var hocam. iCUE'de gayet fazla seçeneğin olduğunu düşünüyorum, bir de klavyem Corsair ve ASUS anakart kullanıyorum (Asus anakartların iCUE desteği var.), RAM'leri de iCUE'den kontrol edebilseydim çok ama çok daha iyi olurdu. Böyle şeylere dikkat ediyorum açıkçası. Ayrıca şimdiki sistemime bile uzuuun uzun bakıyorum, ona daha fazla bakardım :).

Top Bottom