Hahahahhahahaahla
la hacı aç şunu bişi olmaz walla ben gerildim burda.
Güvenlik bandı olmasaydı hemen bakardık. Ama ben şimdiden söyleyim, 4.31 değildir. O kadar şanslı değilim çünkü. Yabik bir seridir kesin. En dandiği denk gelmiştir bana.
Hahahahhahahaahla
Aldığın ürün ne linkini atar mısınHahahahhahahaah
Güvenlik bandı olmasaydı hemen bakardık. Ama ben şimdiden söyleyim, 4.31 değildir. O kadar şanslı değilim çünkü. Yabik bir seridir kesin. En dandiği denk gelmiştir bana.
3200 cl16 diye hatırlıyorum benAga beyaz kit 3600 cl18 liklerden almış yanlıs hatırlamıyorsam
Muhtemelen 4.31versionAga beyaz kit 3600 cl18 liklerden almış yanlıs hatırlamıyorsam
Aldıklarım 3200Mhz CL16Muhtemelen 4.31version
Uiyyyy overKulakEmeği için öncellikle @RevDeisDou @cfranko Kardeşime teşekkür ederim.
Öncelikle Selamın Aleyküm elimde Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix RGB Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 ram lerden 2 adet bulunmaktaydı oc işlerinden anlamadığım için Corsair Vengeance RGB PRO SL 3600Mhz cl16 kit aldım. Her ne kadar İşlemci oc denemeleri elimden gelsede Ram kısmında biraz hantal kalabiliyordum. Ve Xpm ile kullanabilceğim 3600Mhz cl16 17 yeter diyordum Ama saolsun @RevDeisDou kardeşimiz cok yardımcı oldu Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Default olarak Xmp kullanırken @RevDeisDou Kardeşim Çiplerin kaliteli olduğunu ve bunların daha yüksek hızlara daha düşük gecikmelerle çıkabilceğini söyledi ve 20dk lık ugraşın sonunda Ramlere oc yaptık Default olarak değerler.
Son 20dk sonuncunda ulaştığımız değerler.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Test şeklimiz Error suz bir şekilde tamamlanmıştır.
RevReisDouUiiyyyyyy REvdeis abim overkulak yaptmıştır bağaaaaaa.
Açtım kutuları. ver: 4.32 çıktı ramler... Samsung mu bunlar acaba?la
Tamam da Samsung mu? Sonuçta bilgisayarı toplamadım hala. Ekran kartı ve monitör kaldı bir tekPortakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemessin kardeşş sdjfnsg