Corsair Vengeance RGB PRO SL OVERCLOCK DENEMESİ

RGB PRO zaten ayrı onun dışındakilerin sadece dış görünüşü farklı içindeki bellekler aynı diye biliyorum.
Olabilir ama şöyle bir gerçek var, 3600 mhz ve üstü vengeancelerde kaliteli çip var, hatta b die gören de var.

Bende de aynı Ramlerin 3600CL16 hali var. Bende de Samsung B-die çip çıktı. Bence Corsair bu seride hep aynı çipi kullanmış olabilir.:love:

Bendeki değerler ise 4x8 32 GB 3800MHz CL 14 1.50v :love: :coffee: '' @cfranko kardeşim sayesinde ''❤️

B chip hep iyidir😄.
yeni corsair ram güzel.
lakin ben corsair dominator platinium tercih ederim.

Dostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.

Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18

Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v

Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.
Gayet güzel oc detaylara da yarın bakarız videoda

Dostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.

Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18

Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v

Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.
Eline sağlık hocam , Crucial Ballistix RGB versiyon gelir mi ? Gelirse çok güzel olur :)

Ovarlokçu geldi ovarlokçu.
Gskill, Corsair, Crucial bellekler alınır,
Ripjaws, Dominator alınır.

Beklemedeyiz.

Sabırsızlıkta bekliyoruz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906