Quepardo 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 852 Dahası Reaksiyon skoru 309 İsim Berkem Özevim 5 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Lowe yazmış: hocam benim de dediğim gibi değmez ama illa ki alacağım diyorsanız da bilemem Devamı için tıklayın... tavsiyen nedir
Lowe yazmış: hocam benim de dediğim gibi değmez ama illa ki alacağım diyorsanız da bilemem Devamı için tıklayın... tavsiyen nedir
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 22,017 Dahası Reaksiyon skoru 14,502 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 5 Nisan 2022 #15 Virtuso Hİ-Fİ destekli diye biliyorum. Kullanıcılar sesini çok beğeniyor. Aktif olarak eastergamers’da vardı.
Virtuso Hİ-Fİ destekli diye biliyorum. Kullanıcılar sesini çok beğeniyor. Aktif olarak eastergamers’da vardı.
Lowe 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,268 5 Nisan 2022 #16 Quepardo yazmış: tavsiyen nedir Devamı için tıklayın... içinde kalmasın dostum alabilirsin tecrübe edinirsin
Quepardo yazmış: tavsiyen nedir Devamı için tıklayın... içinde kalmasın dostum alabilirsin tecrübe edinirsin
Quepardo 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 852 Dahası Reaksiyon skoru 309 İsim Berkem Özevim 5 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 klavyeyi de değiştireceğim bi aksilik olmazsa kulaklığı da sipariş edicem sanırım hepinize teşekkürler merak eden olursa herhangi bir zamanda konuyu hortlatabilir düşüncelerimi belirtirim
klavyeyi de değiştireceğim bi aksilik olmazsa kulaklığı da sipariş edicem sanırım hepinize teşekkürler merak eden olursa herhangi bir zamanda konuyu hortlatabilir düşüncelerimi belirtirim