AneX
80+ Silver
Dahası
sende düzeldimiUygulamayı dip ses sorunu olmadan kurma yöntemi varya forumda istersen onu dene dostum
sende düzeldimiUygulamayı dip ses sorunu olmadan kurma yöntemi varya forumda istersen onu dene dostum
Kulaklık şimdi geldi hocam daha ayarlamadım bilesende düzeldimi
Nasıl hocam sesini beğendiniz miKulaklık şimdi geldi hocam daha ayarlamadım bile
Gayet güzel cızırtı sorunu yok gibi ve dediğim eq ayarı da gayet iyiNasıl hocam sesini beğendiniz mi
ben hala kutusunu açmadım terettütte kaldım sesi jd den kötü diyen olduGayet güzel cızırtı sorunu yok gibi ve dediğim eq ayarı da gayet iyi
Ben gayet memnunum konunun başında dediğim eq ayarıda gayet güzel tabi kulaklığı kullanmadan önce yapılması gerekn şeyler var forumda birkaç arkadaş yazmıştı onları da yap yoksa dip ses olabilirben hala kutusunu açmadım terettütte kaldım sesi jd den kötü diyen oldu
insandan insana değişir ama az çok kulaklık kullandım.. eq ayarsız sporda kullandıgım qcy t5 kulakiçi kulaklıgım daha iyi ses veriyor. eq ayarlarıyla da gamepower luna bile diyemiyorum, anker soundcore r100 felan bi ihtimal.... valorantta adım duymayı geç vandalın sesi bile değişiyor. kutusunu açmadım iade edebilirim felan diye düşünüyorsan bilmiyorum ama bu itopya denen “mükemmel memnuniyetli” mağaza maillerinize bakmaz. telefonla bağlanmaya çalışırsın 1 saat beklersin tam isim soyisim felan derken hop telefon kapanıyor. yetkili biriyle görüşmek istiyorum mağazanızda insan dilinden anlayan var mı diye yok. THH ye başvurdum kurallar benim lehime Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz. kurallar belli işi yokuşa sürmeyin bi yetkili bağlayın yani...... adamın kulaklığı bozuk çıkmış hijyen kuralından dolayı alamıyoruz demişler ya şaka gibi neler neler. ürün hala benim siparişlerimde kargoya verildi olarak görünüyor sebebi de belli iade edebilme şansın varsa da yokuşa sürmek.ben hala kutusunu açmadım terettütte kaldım sesi jd den kötü diyen oldu
7.1 modu açar ve eq seçeneğini FPS olarak ayarlarsam çok rahat ses kasılıyor konunun başında dediğim eq ayarında müzik için gayet iyi hem de bassli bir müzik açıkken kulaklık basstan titriyor birde başa mide açarsan coşuyor kısacası ben memnunuminsandan insana değişir ama az çok kulaklık kullandım.. eq ayarsız sporda kullandıgım qcy t5 kulakiçi kulaklıgım daha iyi ses veriyor. eq ayarlarıyla da gamepower luna bile diyemiyorum, anker soundcore r100 felan bi ihtimal.... valorantta adım duymayı geç vandalın sesi bile değişiyor. kutusunu açmadım iade edebilirim felan diye düşünüyorsan bilmiyorum ama bu itopya denen “mükemmel memnuniyetli” mağaza maillerinize bakmaz. telefonla bağlanmaya çalışırsın 1 saat beklersin tam isim soyisim felan derken hop telefon kapanıyor. yetkili biriyle görüşmek istiyorum mağazanızda insan dilinden anlayan var mı diye yok. THH ye başvurdum kurallar benim lehime Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz. kurallar belli işi yokuşa sürmeyin bi yetkili bağlayın yani...... adamın kulaklığı bozuk çıkmış hijyen kuralından dolayı alamıyoruz demişler ya şaka gibi neler neler. ürün hala benim siparişlerimde kargoya verildi olarak görünüyor sebebi de belli iade edebilme şansın varsa da yokuşa sürmek.
kulaklığın tipi-malzemesi-mikrofonu-rahatlığı-programı bana göre 10 üzerinden 11.
ama ses kalitesi en son 2005 de half life oynadıgım internet kafe de daha kaliteli ses veren kulaklıklar vardı. eğer deneyebildigin bir yer varsa ondan sonra kutusunu aç. iade edemesen de aldığın fiyattan hatta daha fazlasına rahat rahat satarsın. ortalaması 1400 1500 lira sıfır satışı kulaklığın
insandan insana değişir ama az çok kulaklık kullandım.. eq ayarsız sporda kullandıgım qcy t5 kulakiçi kulaklıgım daha iyi ses veriyor. eq ayarlarıyla da gamepower luna bile diyemiyorum, anker soundcore r100 felan bi ihtimal.... valorantta adım duymayı geç vandalın sesi bile değişiyor. kutusunu açmadım iade edebilirim felan diye düşünüyorsan bilmiyorum ama bu itopya denen “mükemmel memnuniyetli” mağaza maillerinize bakmaz. telefonla bağlanmaya çalışırsın 1 saat beklersin tam isim soyisim felan derken hop telefon kapanıyor. yetkili biriyle görüşmek istiyorum mağazanızda insan dilinden anlayan var mı diye yok. THH ye başvurdum kurallar benim lehime Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz. kurallar belli işi yokuşa sürmeyin bi yetkili bağlayın yani...... adamın kulaklığı bozuk çıkmış hijyen kuralından dolayı alamıyoruz demişler ya şaka gibi neler neler. ürün hala benim siparişlerimde kargoya verildi olarak görünüyor sebebi de belli iade edebilme şansın varsa da yokuşa sürmek.
kulaklığın tipi-malzemesi-mikrofonu-rahatlığı-programı bana göre 10 üzerinden 11.
ama ses kalitesi en son 2005 de half life oynadıgım internet kafe de daha kaliteli ses veren kulaklıklar vardı. eğer deneyebildigin bir yer varsa ondan sonra kutusunu aç. iade edemesen de aldığın fiyattan hatta daha fazlasına rahat rahat satarsın. ortalaması 1400 1500 lira sıfır satışı kulaklığın
Eyvallah beyler akşam gidince açıp cloud 2 ile karşılaştırcam bakalım nasılmış7.1 modu açar ve eq seçeneğini FPS olarak ayarlarsam çok rahat ses kasılıyor konunun başında dediğim eq ayarında müzik için gayet iyi hem de bassli bir müzik açıkken kulaklık basstan titriyor birde başa mide açarsan coşuyor kısacası ben memnunum
kulaklık bencede gayet süper dip ses dışındaBen gayet memnunum konunun başında dediğim eq ayarıda gayet güzel tabi kulaklığı kullanmadan önce yapılması gerekn şeyler var forumda birkaç arkadaş yazmıştı onları da yap yoksa dip ses olabilir
Bende çok şükür dip ses yok windows otomatik güncellemeyi kapatıp icue kurup kulaklığı takıp icue üzerinden driver güncellemesi yaptım sıkıntısız kullanıyorumkulaklık bencede gayet süper dip ses dışında
w11 geçerken yaparım benBende çok şükür dip ses yok windows otomatik güncellemeyi kapatıp icue kurup kulaklığı takıp icue üzerinden driver güncellemesi yaptım sıkıntısız kullanıyorum