Corsair Void Elite merak edenler

CemM

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar biraz fedailik yapıp yaklaşık bu gün bile 10 tane konusu açılan indirime 570 TL'ye https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-siyah-gaming-kulaklik-2/ kendim bu akşam sipariş verip deneyeceğim ve bunun uzerine sizlere geri dönüş yapacagım intarnette bir sürü kısık seste cızırtı işte ses kalitesi falan bende baya merak ediyorum araştırdım bulamadım düzgün bir kaynak aldıktan sonra pişman olmam inş

İtopya ups ile çalısıyor ups den yana sıkıntı yok 2 gune getiriyor itopya kargoya vermesi sorun hemide en büyük sorun :D

1 hafta sürücek serüven ama artık en azından birisinin alıp deneyimlemesi lazım bazıları cok güzel diyior bazıları çöp diyor ortası bile yok

kos koca corsair de çöp ürün çıkartmaz herhalde ya

1 hafta sürücek serüven ama artık en azından birisinin alıp deneyimlemesi lazım bazıları cok güzel diyior bazıları çöp diyor ortası bile yok
Agam şu hayatta Stellseries Artics7 çöp diyen varsa buna çöp demeleri normaldir :d

Agam şu hayatta Stellseries Artics7 çöp diyen varsa buna çöp demeleri normaldir :d
valla bilmiyorum 2 gündür o kadar beynim allak bullak oldu ki marka fanboyculuğumu diyelim artık ya da tatmin mi olmuyolar bilemem ama bence memnun olcağım bir kulaklık yani

UPS cumartesi pazar çalışmiyor pazartesi yap onu
Post automatically merged:
Ben İtopyadan bir şey alırken Ümidimi kesiyorum komple :D Ekran kartı aldım haftaya gelir diye düşünüyorum ki salı flan gelirse seviniyim diye :d

Arctis 7 çöp
Net söylüyorum
Arctis 5'te çop ses kasmak icin
Rahatlıkta iyiler ama sadece rahatlıkta
Post automatically merged:

Arctis 7 çöp
Net söylüyorum
Arctis 5'te çop ses kasmak icin
Rahatlıkta iyiler ama sadece rahatlıkta
Başlar şimdi hic kullandın mı diyenler..
Cloud Alphadan Arctis 5'e gecmis biri olarak söylüyorum tek olayı rahatlık.

Geri