AneX
80+ Silver
Dahası
corsair void elite rgb kullanan varsa bilgilendirirse teşekkür ederim
Yazılımı ile dip ses sorunlu bir ürün.dip ses sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
mikrofon sesi az diyorlar ama çok rahat bir kulaklık mış
tek korkum iceu yükleyince bozuluyorumuş doğrumuTam olarak neyi merak ediyorsunuz?
yazılımı aktif bir şekilde kullanmaya gerek varmıYazılımı ile dip ses sorunlu bir ürün.
Mikrofon kalitesi kötü. Zamanında 235₺'ye aldığım E900 Pro'nun mikrofon kalitesi katbekat daha iyidir.
Bana göre rahat değil oldukça hantal bir ürün kişiden kişiye değişir tabii bu.
Bana böyle bir yazılım sunuyorlarsa tabii ki kullanırım hele ki bana 7.1 sunuyorsa.tek korkum iceu yükleyince bozuluyorumuş doğrumu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazılımı aktif bir şekilde kullanmaya gerek varmı
dip ses sorunu yazılımı kullanmadığın sürece oluyor mu ?Yazılımı ile dip ses sorunlu bir ürün.
Mikrofon kalitesi kötü. Zamanında 235₺'ye aldığım E900 Pro'nun mikrofon kalitesi katbekat daha iyidir.
Bana göre rahat değil oldukça hantal bir ürün kişiden kişiye değişir tabii bu.
Olmuyor.dip ses sorunu yazılımı kullanmadığın sürece oluyor mu ?
teşekkür ederim bende de vardı ve bazen hafif bi dip ses sorunu yaşıyodumCorsair Void Elite alınır mı?
Arkadaşlar açıkcası okuduğum şeylerden sonra tırstım biraz İtopya.com'dan. İade asla kabul etmiyorlarmış kulaklıkta. Sizce bu fiyata alınır mı?www.technopat.net
Buradaki yolu deneyin, ben de benzerini yaptım ve yaptığımdan beri herhangi bir sorun yaşamıyorum.
o windows un driver ını nasıl siliyoruz bide bulamadımdaCorsair Void Elite alınır mı?
Arkadaşlar açıkcası okuduğum şeylerden sonra tırstım biraz İtopya.com'dan. İade asla kabul etmiyorlarmış kulaklıkta. Sizce bu fiyata alınır mı?www.technopat.net
Buradaki yolu deneyin, ben de benzerini yaptım ve yaptığımdan beri herhangi bir sorun yaşamıyorum.