Öneri Corsair void elite rgb wireless alıınır mı

byHero

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
5
corsair void elite rgb wireless alıcam ama değer mi fiyatına kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim

corsair void elite rgb wireless alıcam ama değer mi fiyatına kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim
2 yıl kadar kullandım ardından cloud 3 wirelesse geçtim rahatlık konfor ses konusunda büyük aydınlanma yaşadım gerisini sen düşün

Çok eski model Eskiden kullanmistim aktif Cloud 3 wireless kullaniyorum

kötü falan değil gayet güzel kulaklık. dip ses sorunu oluyordu sanırım ama çözülüyor.
en büyük eksisi kulaklık baya ağır kafanı ağrıtabilir.

@igito hs80 aldıysan önersene

@igito hs80 aldıysan önersene
ocaktan beri kullanıyorum kablolu olanını ben baya memnunum padler havlu kumaş gibi yumuşacık terletmiyor ve baya iyi sarıyor çok kolay çıkıyor değiştirmek için falan baya kolaylık sağlıyor. ses kalitesi çok iyi mikrofonu yayıncı mikrofonlarıyla kağışır nerdeyse abartısız çok iyi kalitesi. yazılımı da güzel basit ve net. sonuna kadar öneririm ama kablosuz olanını bilmiyorum. ama bu kırılsa çöp olsa giderim yine bunu alırım. bende beyaz rengi var sararır belki dedim ama tık yok bembeyaz hala

ocaktan beri kullanıyorum kablolu olanını ben baya memnunum padler havlu kumaş gibi yumuşacık terletmiyor ve baya iyi sarıyor çok kolay çıkıyor değiştirmek için falan baya kolaylık sağlıyor. ses kalitesi çok iyi mikrofonu yayıncı mikrofonlarıyla kağışır nerdeyse abartısız çok iyi kalitesi. yazılımı da güzel basit ve net. sonuna kadar öneririm ama kablosuz olanını bilmiyorum. ama bu kırılsa çöp olsa giderim yine bunu alırım. bende beyaz rengi var sararır belki dedim ama tık yok bembeyaz hala
HS80 wireless almayacak mıydın la sen konun vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,383
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri