Neler Yeni

Corsair void elite rgb wireless vs logitech g535

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
Void elite sıfır 2800tlden satılıyor.
G535 ise 2. El ama 13 ay garantili ve bana 2600 tl ye falan mal olacak sizce hangisini almalıyım?
Kulaklığı hem fps oyunları hem diğer oyunlar hem de günlük kullanım için alacağım.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kulaklığın 2. el mevzusuna sıcak bakmıyorum. Corsair Void elite Wriless modelini kullanıyorum. Discord sertifikası alan bir kulaklık zaten. Nvdia Broadcast ile kullanılınca mükemmel iş çıkartıyor mikrofonu. Logitech G serisi Corsaire göre oldukca hafif. Malzeme kalitesine bakarsak Void'in kalitesi hissiyatı daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu arada

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığın 2. el mevzusuna sıcak bakmıyorum. Corsair Void elite Wriless modelini kullanıyorum. Discord sertifikası alan bir kulaklık zaten. Nvdia Broadcast ile kullanılınca mükemmel iş çıkartıyor mikrofonu. Logitech G serisi Corsaire göre oldukca hafif. Malzeme kalitesine bakarsak Void'in kalitesi hissiyatı daha iyi.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu arada
Hocam ürün gayet temiz gözüküyor aslında. Peki void elite in şarjı ne kadar gidiyor?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
2 Yıllık Void Elite Wirelles kullanıcısı olarak zamanında 800₺ ye itopyadan almıştım, tek kelime ile harika bi kulaklık.
Şahsen EQ ayarlarını beğenmesemde uygulamasından özgürce EQ ayarlarını zevkine göre yapıyosun.
Şarjı ben günlük ortalama 6 saat bilgisayar başında geçiren biriyim bana çok rahat 1,5 günü yani 9-10 saati çok rahat çıkartıyordu ben şahsen kullanmadığım zaman şarja takıyorum ki kullanırken şarjı bitip beni sinir etmesin diye.
2 Yılda yaşadığım tek sorun oldu şarj girişi bozuldumu artık ne oldu bilmiyorum ama biraz alttan destek yaptığın zaman şarj olmaya başlamıştı, sorun benim kulaklıktamıydı bilmiyorum umarım kronik değildir, garantiye gönderdim anında sıfırıyla değiştirdiler, corsair servisini seviyorum.

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
2 Yıllık Void Elite Wirelles kullanıcısı olarak zamanında 800₺ ye itopyadan almıştım, tek kelime ile harika bi kulaklık.
Şahsen EQ ayarlarını beğenmesemde uygulamasından özgürce EQ ayarlarını zevkine göre yapıyosun.
Şarjı ben günlük ortalama 6 saat bilgisayar başında geçiren biriyim bana çok rahat 1,5 günü yani 9-10 saati çok rahat çıkartıyordu ben şahsen kullanmadığım zaman şarja takıyorum ki kullanırken şarjı bitip beni sinir etmesin diye.
2 Yılda yaşadığım tek sorun oldu şarj girişi bozuldumu artık ne oldu bilmiyorum ama biraz alttan destek yaptığın zaman şarj olmaya başlamıştı, sorun benim kulaklıktamıydı bilmiyorum umarım kronik değildir, garantiye gönderdim anında sıfırıyla değiştirdiler, corsair servisini seviyorum.
O zaman corsair mi alayım hocam?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
O zaman corsair mi alayım hocam?
Siz mutlaka Media Markt gibi yerlere gidip deneyin, şehrinizde mutlaka vardır.
Logide fena durmuyor ama uzun kullanımı bilmiyorum, Corsair kafamda yokmu gibiydi çok rahattı, şuan SS NOVA 1 kullanıyorum ve berbat bi kulaklık aldığıma pişmanım

Hocam peki kulaklık günlük kullanımda nasıl
Hocam kafama takıyorum yumuşacık, ses kalitesi mükemmel, yalıtım mükemmel, tek kelimeyle mükemmeldi, ne kulaklarımı terletiyordu ne yoruyordu ne ağrıtıyordu, para biriktiriyorum gidip alıcam bende void elite wirellesı ama 1 yıldır kullanamıyorum depremde kaybettim tüm setupımı, yeni bişeyler çıkmıştır illa

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
Siz mutlaka Media Markt gibi yerlere gidip deneyin, şehrinizde mutlaka vardır.
Logide fena durmuyor ama uzun kullanımı bilmiyorum, Corsair kafamda yokmu gibiydi çok rahattı, şuan SS NOVA 1 kullanıyorum ve berbat bi kulaklık aldığıma pişmanım

Hocam kafama takıyorum yumuşacık, ses kalitesi mükemmel, yalıtım mükemmel, tek kelimeyle mükemmeldi, ne kulaklarımı terletiyordu ne yoruyordu ne ağrıtıyordu, para biriktiriyorum gidip alıcam bende void elite wirellesı ama 1 yıldır kullanamıyorum depremde kaybettim tüm setupımı, yeni bişeyler çıkmıştır illa
Geçmiş olsun hocam. Son bir şey sormak istiyorum rahatsız etmeyeceksem.
Kulaklıkta herhangi bir dip ses sorunu var mıydı acaba?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Geçmiş olsun hocam. Son bir şey sormak istiyorum rahatsız etmeyeceksem.
Kulaklıkta herhangi bir dip ses sorunu var mıydı acaba?
sağolun hocam, estağfurullah
vardı hocam bendeki EQ ayarlarıyla düzelmişti diğerlerini bilmiyorum, çoğu kişide var bu sorun kronik galiba

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
sağolun hocam, estağfurullah
vardı hocam bendeki EQ ayarlarıyla düzelmişti diğerlerini bilmiyorum, çoğu kişide var bu sorun kronik galiba
Hocam eq ayarıyla çözülüyor değil mi sonra kafa ütülemesin :D

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Hocam eq ayarıyla çözülüyor değil mi sonra kafa ütülemesin :D
Hocam dediğim gibi diğerlerini bilmiyorum çözülmediğini söyleyen kullanıcılarda olabilir detaylı inceleyip araştırıp alıcaksanız alın, bazı dip sesler fena ediyor

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kerem Mungan
Hocam dediğim gibi diğerlerini bilmiyorum çözülmediğini söyleyen kullanıcılarda olabilir detaylı inceleyip araştırıp alıcaksanız alın, bazı dip sesler fena ediyor
Çok sağolun hocam cevaplarınız için.

Top Bottom