Void'de dip ses sorunu vardı evet ama sonra düzeldi kendi kendine. Oto yüklenen driver ve İCUE programının çakışmasından dolayıyıdı sanırım. Hocamında dediği gibi 9 saat pil süresi veriyor. Ben ışıkları kapalı kullanıyorum süreyi hesaplamak aklıma gelmedi (Ses seviyesi,Bass şiddeti,RGB ışıklar sarj sürelerini değiştir.)
Logitech çok daha hafif ama malzeme kalitesi voide göre kötü.
Void bir tık daha çok az bir ağırlık farkı var ama kalite olarak daha tok hissiyat bulunuyor.
Mikrofon konusunda G733 serisi ile kıyaslarsam arkadaşım yeni aldı performansı çok yakın.
Ve benim için en önemli tarafı
Pili Lityum piller gibi zamanla eskimesinden dolayı bu pil süreleri düşmektedir. Void elite için pil piyasada bulunuyor ve değiştirmesi iki lehim işlemi ile sağlanmakta. Aynı şekilde kulak pedleride piyasada çok rahat şekilde bulunabiliyor. Kısacası ömürlük kulaklık diyebilirim.
EQ ayarları tatmin etmeyebilir. Şahsen ben ilk geçtiğimde oyunlarda tatmin olmamıştım ayak sesleri alamıyor gibiydim. Gamepower Warlock modeli vardı önceden ona geçip oyun oynardım. Kod yazarken bu kulaklığı kullanırdım. Ama rahatlığına alıştığım için devamlı olarak bu kulaklığı kullanıyorum. Sesinede alıştım arkadaşlarımın oyunda duyamadığı sesleri duymak bana haz veriyor