Corsair Void Elite VS Corsair HS60Pro ACİL!!!

Baha1

80+
Reaksiyon skoru
15
Bu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım varsa bu fiyata daha güzel 7.1 önerilerinizi alabilirim. Kullanan arkadaşlar varsa tercig edermisiniz

maks bütçe 600 mü

Bu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım varsa bu fiyata daha güzel 7.1 önerilerinizi alabilirim. Kullanan arkadaşlar varsa tercig edermisiniz
Dostum selam void elite sahibiyim aynı siteden satın aldım kulaklık gayet şık güzel kulak üstünde hissiyatı pek yok sadece benim kulaklar biraz büyük pedlere değiyor ses kalitesi çok iyi 7.1 desteği gayet güzel içinden çıkıyor bence alınabilir

Dostum selam void elite sahibiyim aynı siteden satın aldım kulaklık gayet şık güzel kulak üstünde hissiyatı pek yok sadece benim kulaklar biraz büyük pedlere değiyor ses kalitesi çok iyi 7.1 desteği gayet güzel içinden çıkıyor bence alınabilir
pedler terleme yapıyor mu ? ve malzeme kalitesi nasıl ucuz mal gibi hissayat veriyor mu kargo süresi ne kadar sürdü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer cloud 2 alabilirsen hiç düşünmeden cloud 2 void elite e falan kayma
aklımda oda var bütçe acısından zorlar belki denicem onu

pedler terleme yapıyor mu ? ve malzeme kalitesi nasıl ucuz mal gibi hissayat veriyor mu kargo süresi ne kadar sürdü
dostum pedler terleme yapmıyor çok uzun süre takmadım ama şekli çok hoş hyperx e göre diyebilirim kalitesi baya iyi cuma sipariş verdim pazartesi geldi ama hyperx daha popüler bir ürün daha iyi mi bilmem ama ben corsair marka sevdiğim için aldım

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aklımda oda var bütçe acısından zorlar belki denicem onu
kesinlike zorlamay çalış hak ediyor

Geri